4.4 C
Igualada
Dijous, 7 desembre 2023

Un article de

Dia Mundial de la Salut Ambiental: CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental
D

Publicitat

Avui, 26 de setembre celebrem el Dia Internacional de la Salut Ambiental, una efemèride de vital importància orientada a garantir la sostenibilitat dels ecosistemes, en pro de la salut de les generacions actuals i futures. Tanmateix, amb aquesta diada es pretén conscienciar a la societat mundial sobre la importància de cuidar el nostre planeta, i les espècies que hi viuen, així com els recursos naturals que ens ofereix.

Però, què és la salut ambiental?

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la salut ambiental és la disciplina que s’encarrega d’estudiar, prevenir i controlar factors ambientals i de l’entorn que puguin influir en els éssers vius.

La salut ambiental es podria resumir en tres conceptes: repensar, reinventar i reciclar. Aquestes tres idees són precisament l’eix de treball de CGM, Centre de Gestió Mediambiental. L’objectiu d’aquesta marca és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular.” La funció que desenvolupa CGM en relació a les altres empreses és “crear un món millor ajudant a les empreses a ser més responsables amb el medi ambient.”

CGM realitza tots aquells serveis que es relacionen estretament amb els residus i les neteges industrials, assegurant totes les garanties mediambientals i costos competitius en terminis d’execució molt reduïts. Podem dir, que CGM treballa en indústries, construccions, centres urbans… a més d’oferir consultoria mediambiental.

Centre de Gestió Mediambiental amb el Clúster de residus de Catalunya

A principis d’any l’agència ACCIÓ del departament d’Empresa i Treball, el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de l’ARC juntament amb empreses del sector dels residus i el medi ambient, van unir les seves forces per potenciar la internacionalització i fomentar la innovació i l’R+D en aquest àmbit. Per mitjà d’aquesta nova organització es busca impulsar el treball conjunt entre tots els seus membres i tota la cadena de valor del sector dels residus.

Dins d’aquest Clúster de residus, s’hi troben una trentena d’empreses amb seu o activitat econòmica catalana, entre elles,  CGM. La presència de Centre de Gestió Mediambiental representa gran part de la cadena de valor del sector dels residus de Catalunya.

Si necessites solucions sanes i que cuiden el nostre medi ambient, i per tant a nosaltres i el nostre entorn, confia en Centre de Gestió Mediambiental. Els trobaràs al carrer Alemanya 14-16 – P.I. les Comes d’Igualada. També tenen una seu a Tarragona.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies