Desmantellat un negoci il·legal de venda de cotxes de segona mà a Montbui
D

1 de febrer de 2018
El pàrquing del Mont-Àgora era l’epicentre del negoci. Foto: Toni Casellas.

La Policia Local de Montbui ha aconseguit avortar un negoci il·lícit de venda de cotxes de segona mà que va funcionar durant un breu període de temps sense llicència d’activitat municipal i que tenia el pàrking del passeig Catalunya (davant de Mont-Àgora) com a epicentre de la seva activitat.

Com a resultat de la investigació es va procedir a obrir diligències contra A.B.B., veí de Montbui de 36 anys, com a presumpte responsable de realitzar una activitat de compra i venda de vehicles de segona mà a la via pública sense les autoritzacions municipals pertinents.

Després d’una minuciosa investigació la Policia Local de Montbui va descobrir que aquesta persona, presumptament, tenia estacionats al pàrking de Mont-Àgora una vintena de vehicles al seu nom, i que anava renovant els cotxes a mesura que els anava ensenyant i posteriorment venent als compradors, als quals captava a través d’aplicacions telefòniques de compra-venda com Wallapop. De la investigació policial es desprèn que aquesta persona hauria concretat diferents vendes prèvies al descobriment dels fets, produint-se així una competència deslleial als altres locals de compra i venda de vehicles de la població que sí disposen de la llicència municipal corresponent.

Un dels fets que va portar a investigar va ser la manca de rotació dels vehicles i el fet de veure com el pàrking del Passeig Catalunya, un espai on habitualment hi ha lloc per estacionar, sempre es trobava ocupat pels mateixos vehicles, com expliquen fonts del cos policial montbuienc. Precisament el pàrking del Passeig Catalunya, ubicat davant de l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora és un espai amb una important demanda tenint en compte la proximitat amb el complex cultural montbuienc, especialment utilitzat pels usuaris dels cinemes i de la biblioteca Mont-Àgora.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?