Derrota del Waterpolo Igualada del CNI davant el Mataró
D

5 de febrer de 2018

El passat dissabte 3 de febrer, els waterpolistes de la categoria absoluta masculina van perdre contra el Club Natació Mataró “B” a la piscina de les Comes amb un resultat final de 14 – 7.

Va ser un complicat partit on l’Igualada s’enfrontava a un equip format per una jove alineació amb una molt bona tècnica de joc. Des d’un inici, l’equip visitant en pocs minuts ja va ser capaç de marcar i demostrar el seu moviment dins l’aigua i deixant poques opcions de gol a l’equip local. Al segon període, tot i que l’Igualada seguia treballant per remuntar, la falta de seguretat en joc els hi va impedir. El partit evolucionava sense incidències. Durant el tercer i el quart període, els parcials van ser més ajustats però no era suficient per atrapar al Mataró al marcador.

Per part de l’Igualada, ara toca seguir treballant per poder jugar contra el Picornell la setmana que ve

Parcials: 1-4, 4-5, 1-2, 1-3

Alineació CNI: D.Hontoria (porter), E.Noguera(3), D.Pelejà(1), J.Burgues, R.Calaf, P.Perez, Q.Vilarrubias(1), T.Mallofré(1), M.Badia(1), A.Boix, X.Palomo, P.Gomez (porter) i com a entrenador M.Tolosa.

El proper partit serà dissabte 10 de febrer a les 19:45 a la piscina municipal de les Comes contra el Club Esportiu Picornell.