Derrota del Physic CB Igualada amb el CBF Cerdanyola en l’últim partit de l’any
D

19 de desembre de 2016

senior-femeni-cbiÚltim partit d’aquest 2016 per les jugadores del Physic CB Igualada i nova derrota a casa tot i el bon partit disputat a les Comes, contra un Cerdanyola que no ha deixat de treballar tot el partit. El matx ha començat amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, i no ha estat fins al minut 3 de l’iniciï que les igualadines s’han posat per davant. Això ha estat gracies a la bona defensa, pujant línies de passe a tota pista. Als 7 minuts disputats les locals s’han posat per davant (13-14), però les igualadines han contestat amb un triple de Magda Jane que les ha posat per davant una altre vegada. El treball en defensa, agafant els rebots, i el córrer al contraatac, aquell joc on les igualadines es troben còmodes i sumen, i els atacs ràpids amb molt moviment ha fet que marxéssim al final del primer quart amb un resultat favorable de 18-14.

En el segon quart, la primera cistella anotada ha esta per part de les visitants, que han sortit amb un altre ritme. Durant els 6 primers minuts els dos equips han treballat bé en atac i defensa, però no ha estat fins al minuts 7 que les visitants s’han posat per davant gracies a un triple. En Pep Piqueres ha demanat un minut per parar el bon joc de les visitants, i a la represa les igualadines han anotat un triple per tornar a posar-se per davant. Tot i això les noies del Cerdanyola, en els dos últims minuts han treballat més en el rebot defensiu i això les ha permès corre al contraatac i anotar fàcil, per marxar a la mitja part amb un resultat de 25-29.

A la represa del partit, tot i la poca diferència en el marcador, les igualadines amb treball van aconseguir no deixar de competir. Tot i això, es va baixar el nivell en defensa, i les visitants anotaven fàcil. El parcial en aquest quart va ser de 13-14 que deixava un  resultat de 38-43.

En l’últim quart del partit les igualadines es van veure superades per un
Cerdanyola que no va deixar d’anotar ràpid i fàcil. No obstant això, cal destacar la millora en el joc igualadí contra un dels equips més potents de la lliga. Ara ens toca treballar bé durant les properes setmanes per afrontar un principi d’any amb partits importants per nosaltres. Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada 49 – CBF Cerdanyola-Vila Universitaria 64.

Anotació Physic CB Igualada (49): C. Carner (15), E. Roda (-), N. Soler (7), J. Lamolla (6), M. Jane (12), M. Amatlle (-), B. Sellarès (-), M. Fernandez (-),B. Armengol (1), M. Teixidó (5), E. Freixes  (-), S. Carrasco (3).

Anotació CBF Cerdanyola-Vila Universitaria (64): B. Garcia (13), M. Garcia (1), A. Benedicto (-), C. Perez (17), M. Jimenez (6), J. Mungo (1), S. Marcelo (14), M. Arbizu (9), C. Molina (3), A. Casademont (-), N. Jimenez (-).

Parcials: 18-14, 7-15 (25-29), 13-14 (38-43), 11-21 (49-64).

Àrbitres: A. Canle, D. Frias.