Derrota malgrat l’esforç del Physic CB Igualada a la pista del SESE
D

6 de desembre de 2016

senior-femeni-cbi5 inicial SESE A: M. Cuní, L. Vega, A. Rueda, E. Barcelo, M. Ribera.

5 inicial Physic CB Igualada: C. Carner, N. Soler, B. Armengol, M. Teixido, S. Carrasco.

Nou desplaçament de les noies del Physic CB Igualada i nova derrota, aquest cop contra un Sese que ens ha fet treballar. En els tres primer minuts del matx, les igualadines han controlat el rebot defensiu per marxar a l’atac i anotar fàcil (0-6). En un dels contraatacs de les locals, ens anoten un triple, i tot seguit, en una molt bona defensa de les igualadines, a punt d’esgotar la possessió de les locals, ens anoten un altre triple de molt lluny. Minuta després les locals es posen per davant, i les igualadines contesten amb un 2+1 de Carlota Carner. Seguim circulant bé la pilota en atac i arriba el triple de Santa Carrasco (8-12). El quart acaba un un triple per part dels dos equips que situa el marcador amb un resultat de 13-17.

En el segon quart, les noies del Physic van haver d’atacar zona durant molts minuts, i la primera cistella va venir novament d’un triple de Mariona Teixido (13-20). Moltes pilotes perdudes en atac, fan que les locals agafin més velocitat en el contraatac anotant fàcilment. Això fa que en Pep Piqueras demani un temps mort, però les igualadines segueixen sense anotar i això fa que les locals per mitjà de la línia de tirs lliures empatin el partit (23-23). Un altre tiple de Belen Armengol ens posa per davant. Marxem a la mitja part amb un triple de Magda Jane que situa un resultat total a la mitja part de 25-31.

A la represa del partit, les locals van sortir amb una altra energia i van anotar el primer bàsquet. No va ser fins als 4 minuts jugats del període que les igualadines anotaven. Anades i tornades per part dels dos equips fan que el partit sigui molt travat, fins que Santa Carrasco no anota un 2+1 que ens posa 5 a dalt (31-36). Les locals, segueixen treballant i ens anoten un triple que les apropa en el marcador. Moltes pilotes perdudes per part dels dos equips. Tres minuts després per acabar el quart, les locals tornen a empatar el partit 36-36. El tercer parcial va ser de 16-7, que situava un marcador de 41-38.

En l’últim quart, el conjunt igualadí va seguir treballant fort en defensa, però la manca d’encert ha fet que tot i no deixar d’intentar-ho el partit finalment s’escapes a favor del Sese amb un resultat final de SESE A 55 – Physic CB Igualada 49.

Anotació SESE A (55): Esquivias (5), M. Santiago (8), M. Cuní (5), L. Vega (6), A. Rueda (12), A. Horti (-), L. Altieri (-), G. Rodriguez (-), E. Barcelo (12), M. Ribera (7), M. Barral (-), S. Rosell (-).

Anotació Physic CB Igualada (49): C. Carner (10), E. Roda (-), N. Soler (10), J. Lamolla (-), M. Jane (9), M. Amatlle (-), B. Sellarès (-), M. Fernandez (-), M. Teixidó (8), E. Freixes  (2), S. Carrasco (10).

Parcials: 13-17, 12-14 (25-31), 16-7 (41-38), 14-11 (55-49).

Àrbitres: J. Reniu, VA. Casas.