Derrota de l’Igualada HC davant el CE Noia abans del debut a la CERS

22

L’Igualada Hoquei Club no ha pogut sumar en la seva visita a l’Ateneu Agrícola, la pista del CE Noia Freixenet. L’equip ha mantingut el rigor defensiu però li han marcat moltes més faltes del que és normal (fins a un total de 18, per la meitat del rival). Els  igualadins han gaudit d’algunes bones oportunitats de marcar (en especial dos remats al ferro de Met Molas) però ha patit una certa reducció en la producció ofensiva mostrada en els partits anteriors.

La primera meitat ha acabat amb empat a zero tot i un remat al pal de Martí Casas de penal. A la segona part una falta directa (de 10 faltes) ha acabat trencant l’empat i el partit. Mendes no ha pogut transformar-la directament, però en la segona acció ha batut l’Elagi. A falta de 3 minuts Casas ha fet una entrada per la tanca i ha batut el porter arlequinat per baix. Els cavistes han tingut encara una altra opció a pilota aturada (falta directa de 15), però l’Elagi ha salvat el tercer. Al final segona derrota dels igualadins que es queden amb els 5 punts que ja acumulaven a la classificació. Ara tocarà posar-se en la pantalla europea. Espera el Sarzana.

CE Noia 2 (0/2): Xus, Aragonés, Esteller, Llorca i Xaus, equip inicial. Roca, Mendes (1), Casas (1), Del Amor.

IHC 0: Elagi, Met Molas, Bars, Vives ipla, equip inicial. Tety, Miquel i Méndez. Prat i Del Valle.

Gols. Segona part: 1-0 Mendes (min. 6), 2-0 Casas (min 22.)

Incidències: L’IHC ha rebut 18 faltes d’equip per 9 del Noia.

L’equip entrenarà aquest dijous. Divendres a la tarda volarà fins a Niça on es trobaran les bosses que faran el viatge per carretera. Després ja junts completaran el desplaçament fins a Itàlia, pel debut a la CERS a la pista del Sarzana.