Derrota de les blaves que els podria fer perillar la permanència a la lliga
D

21 de febrer de 2024

Un inici de partit molt bo per a les Igualadines, amb un plantejament molt seriós tant a  davant com a darrere, permetia a les igualadines col·locar-se a 7 punts per davant en  el marcador, fruit de la bona feina defensiva. 

En un segon quart molt diferent, les barcelonines varen reaccionar, i guiades per la seva base, Clàudia Hernández, varen començar a anotar i a estar còmodes a davant.  Mentrestant un Igualada menys fluït que les locals, estava desencertat i va veure com el Joventut van eixugar la diferencia. A la mitja part de 26-25. 

En un tercer quart semblant al primer, les de Raül Caballero van solidificar la defensa, i van ser capaces de imposar el seu ritme de joc. Això va dur a un augment en l’encert, i forçant errors a les locals, les igualadines acabaven el quart amb 5 punts d’avantatge. 

L’inici de l’últim quart, va estar marcat per l’encert de les locals i el desencert de les  Igualadines. Això, sumat a la diferència en els tirs lliures, va decantar la balança per a les locals, que s’enduien una victòria essencial per a ambdós equips. 

Després del partit, i a falta d’algun partit de la jornada, l’Events CB Igualada es situa en  desena plaça i s’obliga a treure una victòria imminentment per evitar entrar en places de descens. En la següent jornada, les blaves rebran al SESE el dissabte 24 a les 17:30,  en un partit transcendental on Les Comes hauran d’estar a l’altura!

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta