Demà es fa el primer taller gratuït d’educació canina a Igualada

168

Demà diumenge s’inicia el primer taller gratuït d’educació canina a Igualada. L’objectiu d’aquest projecte, subvencionat per l’Ajuntament d’Igualada mitjançant els pressupostos participatius joves, és donar a conèixer el món de l’educació canina, allunyant-nos del típic ensinistrament; i, també al món de la intervenció assistida amb animals, per descobrir com el vincle emocional amb els animals pot convertir-se en una eina socialitzadora. Els tallers s’imparteixen aquest diumenge 27 de maig i el pròxim 3 de juny, a l’espai municipal de Cal Badia, Igualada, d’11 a 14 hores.

Així doncs, l’educador i formador caní Pol Quintana, impartirà dues sessions teòriques que ens aproparan al món de l’educació canina, per conèixer i entendre el comportament de la nostra mascota i per assolir unes pautes que ens ajudaran a millorar la nostra convivència en el dia a dia.

A més a més, es comptarà amb la presència de la tècnica Jeni Bordera, que farà una introducció al món de la intervenció assistida amb animals acompanyada d’un jove que n’és usuari i explicarà la seva pròpia experiència. Per tant, el vincle emocional jugarà un paper molt important tant en l’educació, com en la convivència i l’aprenentatge; que no només actuarà en la nostra mascota, sinó també en nosaltres.

Les dues jornades estan organitzades per l’agència de comunicació i màrqueting Ké agència, una jove empresa de comunicació i màrqueting que “dona resposta a les necessitats de comunicació d’empreses, entitats, serveis o particulars; oferint una activitat multidisciplinària dins del món de la comunicació, el màrqueting, el disseny gràfic, la informàtica, la producció audiovisual i la programació d’esdeveniments”. Segons els seus membres, aquest taller pretén fer consciència de la importància que té tenir un animal a casa, per sensibilitzar sobre el seu manteniment i convivència, trencant estereotips clàssics i donant a conèixer noves iniciatives i activitats de socialització com ho és la intervenció assistida amb animals.

La inscripció a l’activitat inclou un dossier gratuït amb informació pràctica i l’Hospital Veterinari de Catalunya obsequiarà a tots els participants amb regals per les mascotes.

El projecte, s’emmarca en l’agenda Impuls i està subvencionat per l’Ajuntament d’Igualada mitjançant els pressupostos participatius joves.