Demà dissabte comença el festival MusicalBruc 2019 amb el concert d’Obeses

61

Un any més l’Associació El Bruc amb la Cultura juntament amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Bruc ja tenen a punt el MusicalBruc’19, festival de música que s’està convertint en un referent indispensable de la tardor al Bruc.

El cartell el formen quatre concerts amb un component completament eclèctic; quatre estils musicals ben diferenciats per tal de satisfer els gustos de la major part d’espectadors. D’altra banda, com en els darrers anys, l’objectiu ha estat crear una nova edició amb grups i formacions de reconeguda i excepcional qualitat i nivell musical. Cosa que ha convertit el festival en un dels més prestigiosos de la seva àrea geogràfica, tenint en compte les dimensions de la població.

El MusicalBruc’19 es durà a terme entre els mesos de novembre i desembre. S’encetarà aquest dissabte amb el quartet osonenc OBESES que dins la seva Gira Estel·lar presentarà el seu nou disc Fills de les Estrelles. El TRIO DA VINCI amb el títol de Contrastos presentarà un programa amb obres del ric repertori per a violí, violoncel i piano. DAVID PASTOR QUARTET serà el concert de jazz, i la seva proposta és Film Sessions, un recorregut per les bandes sonores més emblemàtiques des del seu particular punt de vista. I en plenes festes de nadal tancarà el festival el QUARTET MÈLT tornant als seus orígens amb un concert de nadales a cappella.