Demà comencen les obres d’enderroc de les antigues naus de la brigada de Vilanova del Camí

55

Dilluns a les 8 del matí està previst que comenci l’enderroc de les antigues naus de la brigada. L’inici de les obres, explica el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Juan Manuel Cividanes, s’ha demorat pràcticament un mes i mig a causa d’una autorització que s’ha gestionat amb la Generalitat de Catalunya per poder gestionar correctament alguns elements perillosos com l’amiant present a les uralites de les cobertes dels edificis existents.

Finalment, assegurava avui a Ràdio Nova el regidor, ha arribat aquesta autorització i una empresa especialitzada començarà dilluns a desmuntar  i traslladar les cobertes d’amiant a un espai segur i controlat.

Una vegada retirat aquest material, es procedirà a l’enderroc dels quatre edificis existents i es continuarà amb la fonamentació i pavimentació del terreny en el que hi està previst crear una zona blanca d’aparcament gratuït. S’ha previst  67 places d’aparcament per a cotxes, distribuïts en cordó i bateria, 4 estacionaments per a motos i un estacionament per a minusvàlids, complint la normativa d’accessibilitat.

L’empresa adjudicatària és la vilanovina Obras Algar, SL i el preu d’aquesta actuació és de 81.000 €. El termini d’execució de l’obra és d’un mes, però Cividanes confia que pugui estar enllestit abans. El titular d’Urbanisme també ha explicat a Ràdio Nova que s’estan estudiant altres indrets del municipi per ampliar les zones blanques d’aparcament gratuït.