Demà arrenca la 13a edició del Zoom, el Festival Internacional de Ficció per a Televisió

42

zoom_poster.jpg

Demà arrenca una nova edició del Zoom Festival, el festival Internacional de Ficció per a televisió, que tindrà lloc a Igualada fins el diumenge 29 de novembre. Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món.
La inauguració del festival d’enguany serà demà dimecres 25 de novembre a les 20.30h al Teatre Municipal l’Ateneu, i hi tindrà lloc l’estrena en primícia del film Fassman, l’increïble home radar, que comptarà amb la presència del seu director, Joaquim Oristrell i els actors Juanjo Puigcorbé, Nausicaa Bonnín, Enric Cambray i Carmen Balagué.
A la inauguració, Ramon Gener, dels programes Òpera en Texans i This is Opera recollirà el Premi d’Honor d’aquesta edició.
D’altra banda, la cloenda i el lliurament de la resta de premis del Zoom serà el dissabte 28 de novembre a les 21.00h al Teatre Municipal l’Ateneu. La popular actriu i cantant Laura Guiteras, acompanyada de la seva banda La Guitti Di Finizio, serà l’encarregada de conduir la gala de cloenda de la 13a edició del Zoom Festival.
Prèviament, a les 18h, es projectarà un capítol inèdit de la sèrie Merlí, amb la presència dels protagonistes de la sèrie i de l’equip tècnic.
La Xirgu (Espanya, 2015) de Sílvia Quer; Habitaciones cerradas (Espanya, 2015) de Lluís Maria Güell; Res no tornarà a ser com abans (Espanya, 2015) de Carol López; Peter Pan Man (Holanda, 2015) de Michiel Ten Horn; Clara Immerwahr (Àustria-Alemanya, 2014) de Harald Sicheritz; Des roses en hiver (França, 2014) de Lorenzo Gabriele i The Outlaw Michael Howe (Austràlia, 2013) de Brendan Cowell seran les pellícules que formaran part de la secció oficial d’aquesta edició.
Les entrades del Zoom Festival (Secció Oficial, ReZoom i gala de cloenda) es poden comprar anticipadament en aquest enllaç o al mateix Ateneu Igualadí, una hora abans de cada projecció. La resta de seccions són d’accés gratuït fins a completar aforament.