La delegada del Govern Laura Vilagrà ha visitat aquest dilluns el municipi de La Torre de Claramunt

12

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha fet aquest dilluns una visita institucional a l’Ajuntament de La Torre de Claramunt. La delegada ha estat rebuda per l’alcalde, Jaume Riba, al despatx d’alcaldia.

Riba, li ha exposat a la delegada els projectes en què estan treballant i els que volen impulsar i li ha traslladat algunes de les problemàtiques que l’ajuntament ha d’afrontar. Han parlat sobre les vies de comunicació i millores en els equipaments; com el camp de futbol, la piscina i el seu entorn. També han tractat algunes qüestions relacionades amb les necessitats educatives i la política d’habitatge. Abans de marxar del municipi, Laura Vilagrà ha signat en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt.

Aquesta reunió forma part del cicle de visites de la delegada del Govern als diferents ajuntaments de les sis comarques que conformen la Catalunya Central amb l’objectiu de conèixer de primera mà les inquietuds i projectes del territori i fer-los arribar als departaments corresponents de la Generalitat.