Des d’avui, trobareu les últimes tendències gastronòmiques en la segona edició del VadeFoodies
D

1 de juliol de 2016

vadefoodies copiaDesprés de l’èxit de la primera edició del VadeFoodies, que va atreure 4.000 visitants, el festival de tendències gastronòmiques d’Igualada afronta la seva segona edició, aquest cap de setmana, amb el repte de créixer.

 
D’entrada, l’associació que dóna nom al certamen amplia el calendari i, a diferència de l’any passat, que va concentrar-se tot en una sola jornada, enguany començarà avui divendres, 1 de juliol, a quarts de set de la tarda, i s’allargarà tot el dissabte, dia 2. Una jornada i mitja en què els igualadins i visitants d’arreu de Catalunya podran degustar al Museu de la Pell d’Igualada noves tendències gastronòmiques i escoltar les explicacions dels professionals més punters del sector.

 
VadeVins, el primer mercat català de vins de taller
Com a novetat principal, aquest any es presenta el VadeVins, el primer mercat de vins de taller, que consistirà en un tast dels vins més especialsde les onze DO catalanes. Així, les bodegues oferiran als visitants de VadeFoodies, al llarg del dissabte, una degustació de les seves joies més exclusives així com l’oportunitat de comprar-les; els beneficis aniran destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

 

 

El Vadefoodies és un festival pioner a l’Estat que s’adreça als amants del bon menjar (els
‘foodies’). El certamen manté com a objectius principals la promoció de l’activitat gastronòmica a Igualada i la mostra de la diversitat de tendències del sector culinari arreu del món.

 
Seguint el mateix esquema de l’any passat, les activitats es dividiran en dues parts: l’interior del Museu es destinarà a xerrades i conferències, i a l’exterior, de caràcter més lúdic, s’instal·laran les parades dels restauradors, on es podran tastar les darreres tendències gastronòmiques.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta