9.5 C
Igualada
Diumenge, 10 desembre 2023

Un article de

David Bosch presentarà el programa Autoteràpia a TV3, després del Telenotícies Vespre
D

Publicitat

Josep M. Vidal – Seran tretze setmanes en les què l’igualadí David Bosch serà el presentador del nou programa de TV3 que s’emetrà cada dilluns a partir del proper dia 18, després del Telenotícies del vespre, o sigui en horari de màxima audiència.

Tindrà una durada de 3’ i s’anomena Autoteràpia, en el què l’objectiu serà que cada conductor es faci un autoanàlisi i pensar en que es pot millorar i oblidar-se en el que poden millorar la resta de conductors.

Serà un programa de conscienciar per tal de ser un bon conductor, doncs ningú vol tenir cap accident de trànsit, tenint en compte si les pressions dels pneumàtics estan en òptimes condicions, si es porta el cinturó ben posat, si la distància de seguretat és la correcte i per això és fonamental que cada conductor es faci un autoanàlisi.

Seran 13 programes amb tretze consells de conducció, com per exemple, l’estat dels intermitents, posició de conducció, com sortir del cotxe si s’ha patit un accident i el cotxe ha bolcat, etc. La majoria dels programa estan enregistrats a FAST Parcmotor, ja que el David Bosch n’és el seu director tècnic.

Tot un honor a l’Anoia poder comptar amb aquest gran professional i millor persona com és David Bosch. Si ja com a pilot va aconseguir fenomenals gestes, Bosch està triomfant professionalment com ara aquest Autoteràpìa, i com també ho ha fet i fa en els programes televisius de Km0, Tot Motor, Motor a Fons, així com en aquesta altre primícia que us explica La Veu: David Bosch, una vegada comenci la temporada de F1, els dimarts després de cada Gran Premi en el programa de Movistar F1, serà comentarista juntament amb Lobato, de la Rosa i Cucurella.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies