27.2 C
Igualada
Dijous, 21 setembre 2023

Un article de

David Borras i Elena Segura, guanyadors del 10è Cross de Carme
D

Dissabte 9 de setembre al matí, es va dur a terme la 10ª edició del Cross de Carme, conjuntament amb la 2ª edició de la Caminada Carme ets Tu; la participació global va ser d’unes 50 persones.

L’itinerari comptava amb un 3% asfaltat i un 97% de pista forestal d’uns 5km aproximadament; amb sortida al c/Sant Jordi i arribada a la pista Poliesportiva de Carme.

El carmetà David Borràs -independent- va ser el guanyador absolut masculí de la Cross, i Elena Segura -7 de Córrer-, la 1a femenina i 15ª general amb 29’57”.

En masculins Jordi Monné – Independent – va ser el 2n guanyador, amb 22’23”, seguit de Bernat Rueda – Esc. Esp. UEC Anoia – 3er amb 23’02”, entrant 4t Toni Argelich – AEMdeKP – amb 23’48”, 5è Ton Queralt -Independent – amb 25’28”, i 6è Josep Pont – Independent – amb 25’32”.

En 2ª posició femenina i 18ª general Alicia Avila – Independent – amb 32’06”, entrant 3ª i 19ª general Laura Mercader – Independent – amb 32’52”, 4ª i 22ª general Remedios Gil – A.A. Catalunya – amb 34’41”, 5ª i 24ª general Gina Queralt – Independent – , amb 37’28”, i 6ª i 27ª gral. Mª Dolors Pujabet – CAI – amb 39’26”.

Els premis als primers classificats de Carme foren per a David Borràs i Laura Mercader. Es van lliurar també els diferents premis per categories, i es va fer un sorteig per atorgar el premi de Banc Mediolanum. La 2ª Caminada Carme ets Tu era no competitiva.

L’acte de repartiment de trofeus i guardons de la cursa, va comptar amb la participació de l’Alcalde de Carme Marc Sánchez; també amb l’organitzador i president de Carme ets Tu, Medir Ros, i el regidor d’esports de la vila, Alex Pino.

Les proves eren organitzades per lAjuntament de Carme i l’Associació Carme ets Tu, amb el patrocini de Multident, Servisimó, Supermercat Dia de La Torre de Claramunt i Banc Mediolanum, i amb la col·laboració del Club Atlètic Igualada, de Salvador Fusté i de diverses firmes comercials.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🧩 Més de cinquanta infants participen de la primera fira d’entitats juvenils d’#Igualada 👉https://ow.ly/MZgB50PNiEq

La fira que va durar 4h, la va prosseguir el “Descobrim Fest”, un projecte de la jove anoienca Maria Nieto

🟢 Divendres torna @firanoia - @firaigualada amb participació rècord, camí de convertir-se en un Festival Multisectorial 👉https://ow.ly/uuQx50PNirg

Amb l’eslògan “Fira’t”, els organitzadors fan una crida al públic de l’#Anoia i comarques veïnes a participar

2