David Andrés tornarà a lluitar per convertir-se en el millor xef jove del món
D

2 de març de 2018

Continua el compte enrere per a la Gran Final de S.Pellegrino Young Xef. De l’11 al 13 de maig, vint-i-talentosos xefs joves de tots els racons del món mostraran la seva creativitat i habilitats culinàries per competir a Milà pel prestigiós premi S.Pellegrino Young Xef 2018. La Gran Final marcarà el punt culminant de la Milano Food Week , un deliciós esdeveniment de set dies en aquesta ciutat que és capital Italiana del Menjar, i que ja és sobradament coneguda per la moda i el disseny.

David Andres que es va proclamar el passat mes de novembre guanyador de S.Pellegrino Young Xef 2017 regió ibèrica (Espanya i Portugal), s’unirà al qualificat grup de joves xefs finalistes, representant col·lectivament 21 regions geogràfiques diferents de tot el globus.
Andrés, que va guanyar la final regional amb el plat “Buscant l’aprofitament de la tonyina vermella”, té 30 anys i és el segon xef del restaurant ABaC, a Barcelona, ​​que ostenta 3 estrelles Michelin. Abans d’arribar al restaurant de Jordi Cruz, el jove xef va exercir d’ajudant de cuina en altres temples de la gastronomia catalana com El Celler de Can Roca, Neichel o Hofmann. Oriol Castro, mentor xef de David Andrés, l’acompanyarà i aconsellerá en aquest camí.

Per guanyar el cobejat premi, els joves xefs prepararan i presentaran els seus respectius plats d’autor davant un jurat de set xefs de renom mundial. Conegut com els “Set Savis”, el componen Annie Féolde, Virgili Martínez, Paul Pairet, Brett Graham, Ana Ros, Dominique Crenn i Margarita Forés. Després de l’extensa avaluació basada en els criteris de les cinc “Regles d’Or” (ingredients, aptituds, talent, presentació i missatge) es seleccionarà un sol guanyador, al qual es coronarà com S. Pellegrino Young Xef 2018.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta