19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

Curro Claret, convidat als Dimarts Disruptius

Un article de

Curro Claret, convidat als Dimarts Disruptius
C

Curro Claret (Barcelona 1969) és dissenyador industrial i serà el quart convidat dels Dimarts Disruptius organitzats per Disseny Igualada i l’Ateneu Igualadí. Per què se l’ha triat? Perquè els seus projectes es caracteritzen per tenir un caràcter social i mediambiental molt accentuat. Amb el títol ‘Sobre algunes experiències difoses i incertes’ veurem com proposa solucions des d’una perspectiva alternativa a necessitats bàsiques. D’alguna manera crea objectes poètics i honestos que alhora provoquen la reflexió sobre el consum i l’excés.

La seva forma de treball i de plantejament creatiu afavoreix la cooperació, la col·laboració i la implicació de les persones en el disseny del seu entorn i creu en la força cohesionadora que genera aquest procés creatiu col·laboratiu. “Em considero un dissenyador a qui li agrada estar on hi ha rebombori, on hi ha persones que, per la raó que sigui, han quedat al marge”, diu ell en una de les entrevistes que ha fet. Un visitant a favor de l’honestedat, el reaprofitament, el suport a les persones i la sostenibilitat.
El proper dimarts dia 14 de gener serà a la sala de socis de l’Ateneu. I ja sabeu que si voleu conèixer una mica millor el convidat podeu consultar el web de l’aventura dels dimarts: dimartsdiruptius.cat.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030