6.4 C
Igualada
Dimarts, desembre 1, 2020

Cuinem i tastem: “Vedella confitada amb verdures de temporada”

Segona entrega de la secció més golafre de La Veu de l’Anoia, en què ens endinsem en el món culinari de l’Anoia.

Un cop al mes us proposarem una recepta feta amb productes de l’Anoia, sempre dirigides per un xef d’algun establiment de la comarca i d’una personalitat anoienca.

En aquesta ocasió tenim el xef de Cal Pantomènia, en Josep Hernández, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells. Veurem com ens preparen una costella de vedella confitada amb verdures de temporada.

Aquí, el vídeo: 

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Tirem pel dret

“Pel que fa a la llibertat, tirem pel dret, perquè si no ens afanyem no veuré la independència de Catalunya” va dir en una...

Constància i determinació per imposar-se al Pardinyes

CF IGUALADA 2 CF PARDINYES 1 Duel d’alt voltatge a Les Comes. Dos conjunts amb dinàmiques contraposades es veien les cares a la 7a jornada de...

Segueix la mala ratxa de l’Igualada, que suma tres derrotes seguides

CF IGUALADA 1 CP SAN CRISTÓBAL 2 Aquest cap de setmana visitava Igualada un rival molt dur. El conjunt egarenc venia amb l’objectiu de treure un...

Igualada farà testos antígens ràpids massius entre dimarts i dijous

Igualada farà cribratge massiu entre dimarts i dijous d'aquesta setmana per detectar el màxim número de positius asimptomàtics i així tallar la cadena de...

Toca seguir remant

I encara més fort. Toca no abaixar els braços i apretar encara més fort. Com més complicat més amunt han d’anar. I amb més...
Compartir