6.4 C
Igualada
Dimarts, desembre 1, 2020

Cuinem i tastem: “Selecció de tapes d’El Taller de la Tapa d’Igualada”

Tercera entrega del “Cuinem i tastem”, la secció on us proposem plats per fer a casa i en què hi participen cuiners de la comarca i un personalitat de diferents sectors de l’Anoia.

En aquesta ocasió, el cuiner d’El Taller de la Tapa, Antonio Falcón, ens proposa una selecció de les tapes que ofereix al seu gastrobar d’Igualada. Al seu costat, Joan Mangues, estudiant de Ciències Polítiques a la UB, activista polític a les xarxes i culé declarat.

Espai patrocinat per Supermas, i amb la col·laboració de Can Mabres, Forn Sant Magí 9, cerveseria La Lenta i Caves Bohigas.

Les tapes que us ensenyarem a fer són:

  • Salmorejo de remolatxa i escuma de gorgonzola
  • Tàrtar de presa ibèrica
  • Sardines marinades
  • Gambes cruixent
  • Curry crabs

Aquí, el vídeo:

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Tirem pel dret

“Pel que fa a la llibertat, tirem pel dret, perquè si no ens afanyem no veuré la independència de Catalunya” va dir en una...

Constància i determinació per imposar-se al Pardinyes

CF IGUALADA 2 CF PARDINYES 1 Duel d’alt voltatge a Les Comes. Dos conjunts amb dinàmiques contraposades es veien les cares a la 7a jornada de...

Segueix la mala ratxa de l’Igualada, que suma tres derrotes seguides

CF IGUALADA 1 CP SAN CRISTÓBAL 2 Aquest cap de setmana visitava Igualada un rival molt dur. El conjunt egarenc venia amb l’objectiu de treure un...

Igualada farà testos antígens ràpids massius entre dimarts i dijous

Igualada farà cribratge massiu entre dimarts i dijous d'aquesta setmana per detectar el màxim número de positius asimptomàtics i així tallar la cadena de...

Toca seguir remant

I encara més fort. Toca no abaixar els braços i apretar encara més fort. Com més complicat més amunt han d’anar. I amb més...
Compartir