7.4 C
Igualada
Divendres, febrer 26, 2021

Cuida’t: Presumeix de glutis aquest estiu

Ivet Pons - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
Ivet Pons.

Tot i que no per a tothom els glutis són una part important del cos si que és veritat que per aconseguir un cos esvelt i veure les nostres cames i malucs més estilitzades, els glutis representen un factor a tenir en compte a l’hora de cuidar-nos i treballar la nostra musculatura.

Avui en dia no cal recórrer a la cirurgia si volem aconseguir uns glutis ferms i tonificats.

Hi ha exercicis molt senzills que podem realitzar fins i tot a casa nostra i que realitzats amb constància ens ajudaran en el nostre objectiu.

Pujar escales. El primer exercici que et proposem és fàcil de portar a terme, tan sols has de proposar-te evitar els ascensors i les escales mecàniques. Si tens l’opció de pujar a peu a casa, a la feina o fins i tot al metro … no ho dubtis, aconseguiràs fins i tot millors resultats si puges els esglaons de dos en dos.

Amb aquest exercici a més de treballar els glutis enfortiràs també les cames i faràs exercici cardiovascular, així que no ho dubtis, tot són avantatges.

“Sentadillas”. El més conegut exercici per elevar els glutis. El que tots els gimnasos i tutorials recomanen. Es tracta de preparar-te amb els peus en paral·lel i oberts més o menys a la mateixa distància de les teves espatlles, amb les mans a la cintura baixa els malucs com si fossis a seure en una cadira imaginària, i aixeca’t. S’ha de repetir diverses vegades i anar augmentant el nombre de repeticions a mesura que guanyem en resistència.

També ho pots dur a terme donant suport la teva esquena a la paret.

Elevacions de malucs. Estant ajaguda de cúbit supí flexiona les cames mantenint ferms els peus a terra. Aixeca el maluc al mateix temps que estrenys els glutis, notaràs com es treballa també l’abdomen pel que faràs un exercici molt complet.

Caminar de puntetes. Durant el dia realitza diverses de les teves accions quotidianes però de puntetes. És un exercici divertit que a més et permet ser conscient que estàs treballant les cames i els glutis sense que hagis de reservar un temps per a aquest fi.

Aquests són els 4 exercicis bàsics que et recomanem per enfortir el teu cul, però hi ha més opcions realment efectives que et poden ser de gran ajuda per aconseguir objectius reals i canviar el teu cos, remodelant les zones que realment necessites.

Una d’aquestes opcions és la tecnologia amb radiofreqüència VERSA + BT.

Aquest tractament combina la radiofreqüència amb ones magnètiques i electro estimulació activa, aconseguint tibar el teixit dels glutis mitjançant l’activació d’un nou col·lagen, remodelant la seva forma al mateix temps que s’enforteix la musculatura.

És un tractament indolor i molt efectiu!

Es necessiten entre 12 i 15 sessions, en funció de l’edat, la gravetat del problema i la morfologia de la persona.

És molt recomanable realitzar entre 1 i 2 sessions setmanals per gaudir dels excel·lents resultats del tractament.

Cada sessió té una durada d’una hora i quart, aproximadament.

A l’Institut d’Estètica Yvette Pons, t’oferim aquest nou i complet tractament per la qual cosa si estàs interessada tan sols t’has de posar en contacte amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials, del formulari de la nostra web o trucant-nos al: 93 804 62 02.

Institut Yvette Pons

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La MICOD organitza una cinquantena d’actes per commemorar el Dia de la Dona

Les regidores dels set municipis de la Conca d’Òdena han presentat aquest dimecres un farcit programa d’actes de commemoració del 8 de març, el...

Es convoca la 16a edició dels Premis Igualada Recerca Jove

La tinenta d’alcalde Carlota Carner ha anunciat aquest dimecres la convocatòria d’una nova edició dels Premis Igualada Recerca Jove atorgats als treballs dels alumnes...

El nou Espai Social i Cultural de Calaf portarà el nom de Carmen Arrojo i Maroto

El passat dilluns, Calaf va celebrar el ple municipal, en format online, del mes de febrer. Un dels primers punts va ser l'aprovació per unanimitat...

Han tingut temps, però no interès

La Diputació de Barcelona afirma que Igualada no té un pla de reactivació econòmica i social davant l’impacte de la covid-19 Som a les portes...

Igualada acollirà un fòrum sobre el comerç català el proper dilluns

Comentar i debatre el present i el futur del comerç local, aquest és l’objectiu del FORUMCOMERÇCAT, organitzat per Igualada Comerç i que es celebrarà...
Compartir