7.8 C
Igualada
Diumenge, febrer 28, 2021

Cuida les genives

inflamació genives vitaldent - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

La periodontitis és una malaltia crònica que afecta les genives com a conseqüència d’una gingivitis no tractada a temps. En els casos més greus la periodontitis pot provocar la pèrdua d’una o més peces dentals, i en aquests casos, moltes persones es pregunten: he de reemplaçar la peça o les peces perdudes amb un implant?

Per comprendre millor el problema, cal entendre com evoluciona aquesta malaltia oral que afecta un percentatge molt elevat de la població.

Què és la gingivitis?
La gingivitis és una malaltia que sorgeix per l’acumulació de placa bacteriana a les genives. Els seus símptomes són l’enrogiment i el sagnat de les genives, principalment quan ens raspallem les dents.

Per prevenir una gingivitis és molt important mantenir una bona higiene oral i seguir aquests consells:

Rentar-se les dents 2 o 3 vegades al dia després de tots els àpats utilizant la pasta de dents aconsellada pel teu dentista.

Utilitzar fil dental per eliminar la placa bacteriana i les restes d’aliments que queden en els espais interdentals.

Recórrer, un cop acabat el raspallat, a l’elixir bucal. Des de Vitaldent Espanya t’aconsellem utilitzar un elixir que contingui fluor perquè té propietats antibacterianes. La gingivitis és una malaltia reversible, però si no es detecta i tracta a temps, pot empitjorar fins a derivar en periodontitis. Per això, en aparèixer el primer signe o dubte et recomanem fer una consulta amb el teu dentista de confiança perquè pugui oferir-te el tractament més adequat, ja que la periodontitis crònica és irreversible i afecta el teixit que serveix de suport a les dents, provocant la retracció de les genives, la pèrdua de l’os alveolar i la pèrdua de la dent.

implant vitaldent- La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catHe perdut peces dentals a causa de la periodontitis, puc posar-me implants?
Cada pacient és un cas únic, per això, si has perdut una o diverses peces dentals a causa d’una periodontitis, has d’acudir a qualsevol de les nostres clíniques perquè un implanleg de Vitaldent pugui oferir-te el tractament més adequat. Les conseqüències de no substituir amb implants les peces dentals perdudes són nombroses, vegem-ne algunes:

· Les peces adjacents a les dents perdudes es comencen a moure per intentar ocupar l’espai que ha deixat la peça absent. Cosa que es tradueix en un desajust de l’oclusió de la boca.

· Aquest moviment de peces provocarà un major risc de patir altres patologies orals, com càries o malalties periodontals en altres peces.

· Si patim la pèrdua de diverses peces, la nostra estètica es veurà afectada, no només a l’hora de somriure, sinó que patirem envelliment facial prematur i fins i tot pèrdua del contorn de llavis.

Per això és tan important substituir amb implants les peces dentals perdudes, perquè recuperem la funcionalitat i l’estètica de la boca, alhora que la protegim d’altres possibles afeccions.

Des de fa 25 anys, les clíniques Vitaldent s’encarreguen, amb professionalitat i eficiència, de la salut oral de tots els seus pacients. Les nostres clíniques t’ofereixen els tractaments d’implantologia més eficaços i moderns. El sistema d’mplantologia de càrrega immediata et permet recuperar l’estètica i la funcionalitat de la teva boca en el menor temps possible.

Recupera el teu somriure perquè puguis seguir gaudint de la vida somrient.

VITALDENT Igualada
Rambla Sant Isidre, 37
93 804 75 97

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Acord de La Veu amb Mercat de Casa

La Veu de l’Anoia i Mercat de Casa han arribat a un acord per promocionar conjuntament els seus productes. Recordem que Mercat de Casa és...

La Brigada Municipal amplia la flota de vehicles elèctrics

La Brigada Municipal d’Igualada ha ampliat la seva flota de vehicles elèctrics amb la incorporació de dos turismes Renault Zoe i dues furgonetes Nissan...

L’Hospital demana que no es deixi d’assistir al cribratge del càncer de mama tot i la pandèmia

Amb l'arribada de la pandèmia, des de l'Hospital d'Igualada han notat com hi ha dones que no assisteixen a les cites per fer-se una...

La “Vac-Auto”, l’administració de vacunes dins del cotxe, ja ha arribat a l’Anoia

L’evolució de la campanya de vacunació contra la covid-19 a l’Anoia s’està accelerant. Afortunadament, ja s’han administrat prop de 7.400 vacunes (a 21 de...

Enric Grima, nou president de la Jove Cambra d’Igualada

El passat dissabte dia 20 de febrer, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va celebrar l’assemblea de traspàs JCI Igualada 2021, en aquesta ocasió telemàticament....
Compartir