15.7 C
Igualada
Diumenge, octubre 25, 2020

Cruz Granado, nou president de la Unión Cultural Extremeña Anoia

Els socis i sòcies de la Unión Cultural Extremeña Anoia reunits en l’assemblea general ordinària van escollir aquest dissabte Cruz Granado per a presidir l’entitat.
Cruz Granado és el nou president de la Unión Cultural Extremeña Anoia. En el seu primer parlament com a president va agrair la seva elecció i es va comprometre a treballar en equip amb la voluntat de fer de la UCE Anoia, una entitat referent per als extremenys de l’Anoia i de Catalunya.

Granado també va marcar com a prioritat de la Junta, “la promoció i la defensa de la cultura i la tradició extremenya sense deixar de banda la cultura catalana”.
A banda de la presidència, Cruz Granado, s’encarregarà de la coordinació dels cors i danses i de la gestió del llibre de socis així com de les subvencions.

En aquest mandat l’acompanyaran, David Borrega, fins ara president de la UCE Anoia i que ara s’ocuparà de les finances de la casa regional. Un altre dels històrics, Francisco Nevado, coordina els grups de treball i és el portaveu de l’entitat. Alta Gracia és l’adjunta a Cultura i Sònia Nevado, l’adjunta a Secretaria.

Julián Holgado i Antonio Mora són els responsables dels utillatges i de l’ordre dels magatzems i Keta Borrega s’ocuparà dels viatges, dels assumptes eclesiàstics i del grup de playback Teatro 60.

Natalia Mora és la responsable del grup El Buen Yantar, mentre que Julia Escalante i Margarita Granados ho son del vestuari i Natalia Mora i Julia Escalante són responsables també de les compres.

Jessica Ramos i Pedro Alcoba acaben de configurar la nova Junta Directiva de l’entitat. La primera com a professora i ajudant de dansa i el segon com a responsable del muntatge dels xiringuitos.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’Ajuntament d’Òdena realitza diverses millores al cementiri

L’Ajuntament d’Òdena ha portat a terme diverses millores al cementiri, algunes de les quals s’han realitzat per adaptar les visites a les mesures per...

Veïns de Calaf reclamen una solució al tema de l’aigua, ja

Els veïns de Calaf comencen a estar ja cansats dels problemes endèmics amb l’aigua del municipi, que cada vegada són més recurrents i demanen...

L’Associació Polígon dels Plans torna a la Unió de Polígons de Catalunya

L’Associació Polígons dels Plans ha tornat a formar part de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), entitat vinculada a la Cambra de...

La UEA prepara per dimecres el IV Fòrum Empresarial de l’Anoia

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) reprèn el proper dimecres dia 28 d’octubre, la celebració del IV Fòrum Empresarial de l’Anoia, que havia quedat...

Una sessió particular

Intensa, caòtica i productiva, serien tres adjectius per qualificar la sessió deliberativa sobre els Espais Oberts que va organitzar el Departament de Territori el...
Compartir