7 C
Igualada
Dijous, gener 28, 2021

Cruz Granado, nou president de la Unión Cultural Extremeña Anoia

Els socis i sòcies de la Unión Cultural Extremeña Anoia reunits en l’assemblea general ordinària van escollir aquest dissabte Cruz Granado per a presidir l’entitat.
Cruz Granado és el nou president de la Unión Cultural Extremeña Anoia. En el seu primer parlament com a president va agrair la seva elecció i es va comprometre a treballar en equip amb la voluntat de fer de la UCE Anoia, una entitat referent per als extremenys de l’Anoia i de Catalunya.

Granado també va marcar com a prioritat de la Junta, “la promoció i la defensa de la cultura i la tradició extremenya sense deixar de banda la cultura catalana”.
A banda de la presidència, Cruz Granado, s’encarregarà de la coordinació dels cors i danses i de la gestió del llibre de socis així com de les subvencions.

En aquest mandat l’acompanyaran, David Borrega, fins ara president de la UCE Anoia i que ara s’ocuparà de les finances de la casa regional. Un altre dels històrics, Francisco Nevado, coordina els grups de treball i és el portaveu de l’entitat. Alta Gracia és l’adjunta a Cultura i Sònia Nevado, l’adjunta a Secretaria.

Julián Holgado i Antonio Mora són els responsables dels utillatges i de l’ordre dels magatzems i Keta Borrega s’ocuparà dels viatges, dels assumptes eclesiàstics i del grup de playback Teatro 60.

Natalia Mora és la responsable del grup El Buen Yantar, mentre que Julia Escalante i Margarita Granados ho son del vestuari i Natalia Mora i Julia Escalante són responsables també de les compres.

Jessica Ramos i Pedro Alcoba acaben de configurar la nova Junta Directiva de l’entitat. La primera com a professora i ajudant de dansa i el segon com a responsable del muntatge dels xiringuitos.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Lliurats els premis del primer Concurs d’Aparadors Nadalencs

La setmana passada es van lliurar els premis de la primera edició del Concurs d’Aparadors Nadalencs organitzat per l’Ajuntament d’Igualada, que ha assolit amb...

Poble Actiu i Igualada Som-hi critiquen la poca ambició del Pla de Mobilitat Sostenible

El ple municipal d'aquest dimarts d'Igualada va aprovar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. Ho va fer amb els vots a favor de Junts...

El Ple d’Igualada aprova inicialment el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat inicialment el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Igualada (PMUS), amb els vots a favor del govern de Junts...

El Consell va ajudar a trobar feina a prop de 200 persones el 2020

L’Àmbit d’Estratègies de l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia va contribuir, el 2020, a la inserció de 195 persones que no tenien feina. Aquest...

Els habitants de Castellolí podran fer ús de la deixalleria de Vilanova

L’Ajuntament de Castellolí posa en marxa un nou servei de recollida de residus voluminosos gràcies al conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova del...
Compartir