Creu Roja Anoia agraeix la “dedicació i compromís” de tots els seus voluntaris

40

El passat divendres 8 de maig, Dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, l’Assemblea Comarcal de l’Anoia va voler obsequiar a totes les persones voluntàries la seva dedicació i compromís durant aquests dies, amb un vídeo que recull la seva activitat.

Durant els dos últims mesos, i donada la situació d’emergència sanitària, l’entitat s’ha centrat en garantir la cobertura de necessitats bàsiques a tots aquells col·lectius més desfavorits, sobretot centrant-nos en l’atenció a persones grans, sense xarxa familiar propera, fruit del confinament.

La relació d’activitats en la que han pogut col·laborar els voluntaris han estat: entrega de medicacions a domicili, entrega de lots d’alimentació bàsica, repartiment de material escolar, repartiment de kits d’higiene personal i de la Llar, repartiment de joguines i atenció i seguiment telefònic, així com el repartiment de mascaretes al transport públic i a les residències de Gent Gran de la comarca.

Des de Creu Roja Anoia volen “destacar de nou la solidaritat de la comarca, ja que moltes persones s’han apropat a Creu Roja per oferir el seu suport, tant pel que fa a donatius, com per a la realització de tasques voluntàries”. La institució ja està treballant en una estratègia que pugui donar resposta al nou escenari social.