Correus Igualada no obrirà fins després de Setmana Santa

672

L’oficina de Correus d’Igualada, tancada des del 13 de març arran del confinament de la Conca, continuarà almenys tancada fins després de Setmana Santa, han explicat fonts de l’empresa a La Veu. Durant aquests dies, es faran treballs de desinfecció de les instal.lacions, abans d’obrir-les de nou al públic.

Correus ha implementat mesures organitzatives i protocols d’actuació d’acord amb les organitzacions sindicals de la Companyia. Després de la publicació de el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, l’empresa pública treballa per garantir la prestació de Servei postal Universal com té encomanat.

Només estarà operatiu el personal estrictament imprescindible per a la prestació de servei públic, únic servei que es desenvoluparà. Les oficines de Correus obren, en general, de 09:30 a 12:30 hores guardant tots els protocols dictats per les autoritats sanitàries. És d’esperar que, quan  s’obri la oficina d’Igualada, estigui operativa només en aquest horari, i només per als serveis postals bàsics.