Consulta els resultats de la Cursa Popular que enguany s’han endut Guillem Carner i Paula Blasco

218

????????????????????????????????????

La 38a edició de la Cursa Popular d’Igualada, que s’ha celebrat aquest diumenge, 23 d’octubre, ha comptat en aquesta ocasió amb una participació de 3.708 corredors. Els participants en el recorregut A, sobre un traçat de cinc quilòmetres i mig, han sortit de l’Avinguda Barcelona per finalitzar a la Plaça Cal Font. El vencedor absolut masculí de la prova ha estat Guillem Carner del Club Atlètic Igualada (CAI), amb un temps de 17:02 i, en categoria femenina, la victòria ha estat per a Paula Blasco (CAI), amb un registre final de 20:02.

 
Posteriorment, s’ha disputat la cursa B, on els més petits, acompanyats pels seus pares, han seguit un traçat d’1,9 quilòmetres, entre la Plaça Castells i la Plaça Cal Font. A la finalització, davant la Biblioteca Central, s’han lliurat els trofeus als vencedors de les diferents categories i als centres escolars amb més participació.

 
La cursa ha estat possible un any més gràcies a l’organització del departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i del Consell Esportiu de l’Anoia, a la col·laboració del Club Atlètic Igualada (CAI), Tuga Active Wear, Cal Font Wellness Centre i Carrefour, al suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Català de l’Esport i al patrocini de BBVA – Catalunya Caixa.

Feu clic aquí per consultar tots els resultats.