8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Consulta les empreses guanyadores dels premis UEA
C

Publicitat

premis ueaDurant el Sopar de l’Empresari d’ahir a la nit es van lliurar els premis UEA. Són els següents:

PREMI TIC ANOIA
CARDIOSOS GLOBAL PROTECTION
És l’empresa d’Igualada responsable de l’aplicació CARDIOCITY112, una APP per a mòbils i tauletes que pot salvar-nos la vida. Utilitza la rapidesa de les TIC, capaces d’enviar un munt d’informació amb un sol clic, per accelerar l’avís, primer, i la resposta, després; a més de la universalització dels telèfons intel·ligents.

 
PREMI CAMPUS MOTOR
JORDI VILADOMS
Jordi Viladoms i Argüelles ,nascut  a Igualada el 1980 corredor català de motociclisme. Va aconseguir un segon lloc al Dakar 2014 i va ser subcampió del Món de Ral·lis Cross Country en 2012, a més de guanyar el Ral·li de Sardenya.
El Jurat ha considerat que és el principal mereixedor pel premi Campus Motor Anoia, a banda del seu palmarès, sobretot, per la seva decisió d’acceptar el càrrec de Director esportiu del Rally de KTM Motoresport.

 
PREMI CPC A LA MILLOR ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ
SÍLVIA GIRALT ESTÈTICA
Per ser una empresa petita que ha sabut trobar el seu lloc en el mercat, posicionar-se, i posar en valor la comunicació d’una empresa. Per apostar per una estratègia basada en la proximitat, amb target de públic clarament definit, i una comunicació clara.

 
PREMI UEA A L’ENTITAT
ABACUS
Per la seva important trajectòria: constituïda  l’any 1968 com a cooperativa de consumidors, amb la incorporació de socis de treball des de l’any 1985, i  constituïda l’ any 2016 per prop de 500 socis treballadors i 727.000 socis consumidors.
Per la seva vocació d’eficiència i servei als seus associats, situant-los com a centre del seu negoci. Per ser una cooperativa participativa i innovadora  a través de l’ús de les noves tecnologies i mitjans de comunicació.
Per a tenir la responsabilitat social com a base de la seva identitat.
Per a fer l’ esforç en la conciliació laboral, duent a terme el consens dels horaris i torns de treball.
Per la seva aposta per la Comarca de l’ Anoia a l’instal.lar la central logística a Vilanova del Camí
Per ser una empresa  de l’economia social  amb un model empresarial cooperatiu. Per la seva dimensió social que fa possible que les  opinions dels socis i sòcies  de treball i de consum siguin considerades en les decisions de la cooperativa.

 

PREMI UEA CAPACITAT INNOVADORA
INTESIS SOFTWARE
Per la seva capacitat d’ innovació contínua en el sector TIC, concretament en  el disseny, fabricació i comercialització de hardware i software per la integració de sistemes adreçat a l’ automatització d’ edificis i estalvi energètic.
Per la seva important projecció i capacitat exportadora  a més de 90 països de tot el món   i per la seva presència  en les 3 darreres edicions del Mobile World Congress
Per la seva ràpida projecció, l’ any 2000 que amb menys de 16 anys s’ ha convertit en una empresa altament competitiva en el seu sector amb una plantilla de més de 35 treballadors i  incrementant prop d’un 30% la seva facturació el 2015
Van recollir el premi Pere  Lumbreras i Josep Ceron.

 

PREMI UEA AL COMPROMÍS SOCIAL
PERE VALLS
Per  ser una empresa fundada  l’ any 1533 que actualment es troba en la novena generació dedicada a la fabricació de paper reciclat
Pel seu compromís social i mediambiental assumint una important inversió per substituir  la caldera de gas per una caldera de biomassa, i pel seu important compromís mediambiental i per la seva defensa de la indústria paperera.

 

PREMI UEA A LA CAPACITAT EMPRENEDORA
ORIGINAL BUFF SA
Per la capacitat emprenedora del seu fundador Joan Rojas: empresari tèxtil d’Igualada a qui la crisi del sector el va obligar a reinventar el negoci i crear  un  nou producte totalment  innovador:  el mocador tubular que va començar a vendre sota la marca Buff
Per l’ aposta per la innovació incorporant  nous teixits constantment.
Per la seva promoció arreu del món
Per ser una empresa de referència en el món del tèxtil
Per la seva tasca de promoció de diferents esports
Per ser una empresa amb grans propòsits i  en constant evolució
Per la seva consolidació en el seu sector i per les expectatives de futur.

 

PREMI UEA A LA TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL
QUIMSER
Per la seva trajectòria que es remunta   a l’ any 1966, quan  Salvador Esquerra Romeu  va començar en solitari  l’ activitat de comerç de productes químics  per a la indústria del cuir al barri del Rec, fins a l’ actualitat . Ara sota la direcció  de tres  germans i amb  la recent incorporació de la tercera generació. Quimser té avui una àmplia experiència exportadora que li ha permès anar creixent al llarg dels anys i, en determinats moments, mantenir-se en el mercat Actualment un 55% dels seus productes arriben a  25 països de 4 continents.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies