Constitució de la Corporació Municipal dels Hostalets de Pierola
C

8 de juliol de 2015

hostalets.jpg

Amb una Sala de Plens plena de gom a gom, el passat divendres, 3 de juliol es va celebrar el Ple de constitució de la nova Corporació Municipal.

Una vegada presentades les acreditacions i promesos els càrrecs com a regidors es va procedir a la votació per escollir l’alcalde. Es van presentar dues candidatures, Jordi Calpe per part d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Daniel Vendrell per part de Socialistes Independents – Candidatura de Progrés (SI-CP). Després de la votació, Daniel Vendrell va obtenir la majoria per 6 vots a favor (SI-CP + MCH), 4 en contra (ERC) i 1 abstenció (CiU).

Ja amb el nou alcalde presidint la Corporació es va obrir un torn de paraula per als diferents grups polítics que en formen part. Jordi Calpe, d’ERC, va reflexionar entorn a la igualtat en les eleccions municipals i la necessitat d’establir ponts de diàleg. Jaume Trias, de Moviment Ciutadà Hostaletenc (MCH), va demanar concòrdia i consens per tal de no malbaratar energies i il·lusions. Natividad Escala, de CiU, va demanar a l’alcalde que governés. Finalment, l’alcalde Daniel Vendrell, va agrair als regidors sortints la seva feina, va donar la benvinguda als nous i noves regidores, va fer una menció especial a la família per tot el suport i es va mostrar obert a qualsevol tipus de diàleg i treball en comú. Per sobre de tot va remarcar la necessitat de no aturar-se i seguir endavant per «Fer dels Hostalets de Pierola un gran poble on viure i conviure».

En finalitzar l’acte es va oferir un refrigeri obert a tots els veïns i veïnes dels Hostalets de Pierola que van assistir al primer Ple del nou mandat 2015-2019.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta