El Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy compleix 30 edicions amb molta participació

18

Aquest dissabte s’ha celebrat la XXX edició del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy, amb la participació de molts pintors.

Des de feia uns quants anys aquest concurs de pintura ràpida estava emmarcat dins els actes del Mercat Figueter. Però per celebrar un aniversari tan especial, els organitzadors –Regidoria de Cultura i Amics de les Arts- van decidir fer algunes renovacions.

Tal i com ha valorat el regidor de Cultura, Àngel Soteras, “podem dir que hem aconseguit el nostre principal objectiu, que era donar-li visibilitat”. L’edició s’ha celebrat dissabte al matí, amb unes temperatures que han fet sortir a passejar moltes persones. A més a més, enguany la nova categoria Capellades ha escollit com a emplaçament particular el cèntric carrer Major i molts pintors hi han apostat.

En aquest sentit, el mateix regidor, ha valorat com “aquest any hem tingut més participants, però a més a més molts han decidit quedar-se pel centre de la vila. Carrer Major, voltants de Casa Bas, plaça de Sant Miquel, de Sant Jaume… Això ha fet que avui molta gent en un moment o altre veiés algú amb un cavallet i un pinzell als dits.

Finalment, la guanyadora de la categoria Capellades ha estat Mercè Homedes Parés; el tercer premi, de 300 euros, per a Joan Josep Català amb una perspectiva de l’Ajuntament des del carrer 11 de Setembre; el segon, de 350 euros, per Joan Vila Arimany, amb vistes a la Font de la Reina i el guanyador, amb 400 euros, Julio Garcia Iglesias, coincidint amb la guanyadora del premi Capellades a escollir el carrer Major, tot i que cadascú des de l’angle oposat.

L’exposició amb les obres participants es podrà veure cada cap de setmana a Casa Bas, fins el 26 de març. Les obres guanyadores quedaran en titularitat municipal. La resta, un cop finalitzi l’exposició, la podran recollir els mateixos artistes.