19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

Concert de Sant Esteve de la Coral Mixta

Un article de

Concert de Sant Esteve de la Coral Mixta
C

Aquest any, i després de dos anys d’absència, la Coral Mixta té l’oportunitat de continuar oferint al públic el seu tradicional concert de Sant Esteve i ho fa des d’una perspectiva de posada al dia de repertoris, sota la direcció del seu nou Director, l’ Èric Varas.

La Mixta

Segons la Coral mixta, “oferirem en la nostra interpretació, a l’Església del Roser a les 12:30 h, obres de C.V. Stanford, F. Mendelsshon, V. de Zubizarreta, M. Duruflé, una popular menorquina harmonitzada per B. Bibiloni i per finalitzar, les dues Nadales que vam interpretar en l’acte de commemoració del 125è aniversari del Mestre Just, celebrat recentment a l’Ateneu.”

La Coral ha manifestat la seva il·lusió per poder recuperar el format habitual “estem francament contents i convençuts que la innovació forma part de la cultura del cant coral i això és el que ens proposem amb l’Èric perquè amb el seu perfil tècnic de pianista-concertista i col·laborador en la direcció d’agrupacions corals, podem aconseguir l’objectiu de recerca d’una millora tècnica-qualitativa en les nostres interpretacions. El nou camí de tècnica i treball l’hem iniciat amb moltíssima il·lusió.”

El concert serà, doncs, tal com indiquem més amunt, a les 12:30 a l’església del Roser.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030