Concert de jazz amb la Big Band de l’ECMMI, diumenge a l’Ateneu
C

24 de febrer de 2024

Els estudiants dels últims cursos de l’ECMMI ompliran de jazz la platea del Teatre Municipal l’Ateneu diumenge a les 6 de la tarda.

La Big Band de l’ECMMI, sota la direcció de Publio Delgado, és un conjunt format pels joves alumnes dels últims cursos de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada, que porta més de 15 anys omplint de jazz els vespres dels dimarts de l’ECMMI. El seu repertori és ple de swing i groove, i ens convida a sentir i gaudir una música de jazz animada, acolorida, divertida. Entre les composicions que interpretaran el diumenge s’hi troben obres d’autors tan variats i creatius com Neal Hefti, Sammy Nestico, Paul Simon i Henry Mancini, entre d’altres.

Els seus intèrprets són: Albert Medina, Joaquim Jover, Albert Boix , Roger Marimon i Laia Garcia, trompetes; Joan Carles Martín, Gil Sayavera i Amadeu Morros, saxos; Niel Cánovas i Mariona Puig, trombons; Bartomeu Enrich, bateria; Bernat Torras, Baix elèctric i Lluc Torras, Guitarra elèctrica; Biel Serena, piano.

El preu de l’entrada és de 6 euros i es pot adquirir pels canals habituals.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta