Comencen les votacions dels pressupostos participatius de Vilanova
C

14 de juny de 2022

A partir d’aquest dilluns comença la segona fase del procés participatiu dels pressupostos de Vilanova del Camí. Tothom qui vulgui podrà votar les propostes que ha fet la ciutadania per tal d’invertir un total de 55.000 del pressupost municipal en les inversions que consideri necessàries. Les votacions es podran realitzar telemàticament al web municipal o també de manera presencial a Can Papasseit, el Servei de Cultura, el Registre de l’Ajuntament o el Punt d’Informació al Mercat ambulant dels divendres.

Aquest dilluns ha estat el primer dia que s’ha col·locat la paradeta al mercat i ho tornarà a fer divendres que ve, 17 de juny, de 10 a 12 h, per tal d’animar a la ciutadania a participar i per aclarir qualsevol dubte sobre el procés.

Totes les persones majors de 16 anys, empadronades a Vilanova del Camí, podran participar en aquestes votacions. Es tracta de triar dues de les quatre propostes de la categoria A, valorades amb 10.000 €: fer millores al Mercat Municipal, instal·lar jocs a la plaça Catalunya, crear més zones d’ombra als parcs amb tendals o un circuit de cal·listènia per fer gimnàstica a l’aire lliure. I també poden votar dues opcions de la categoria B, per valor de 5.000 € entre les següents propostes: fer un aparca patinets, una zona de pícnic al Cruyff Court, millores als parcs infantils o compra de mobiliari urbà.

Les votacions estaran obertes fins al dia 30 de juny i és previst publicar els resultats el dia 15 de juliol.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?