7.8 C
Igualada
Diumenge, març 7, 2021

Comencen en sessió de proves les projeccions de cinema a Mont-Àgora

cinema montagora

Dijous va tenir lloc la primera projecció de cinema en període de proves a la sala de petit format “Mont-Àgora”. Es projectà el film del director francès Pascal Plisson Camí a l’Escola (en català) una pel·lícula-documental, que explica la història real de quatre nens que han de superar multitud de dificultats per poder arribar a l’escola.
Avui divendres continuaran les projeccions, amb La isla mínima, que es podrà veure a partir de les vuit del vespre. Aquest film, gran triomfador dels darrers Premis Goya, és un thriller de suspens que explica una inquietant història ubicada a les marismes del Guadalquivir. A partir de les 10 de la nit es projectarà Kingsman, on s’explica la història d’un delinqüent adolescent de Londres, a qui la vida li canvia fins a convertir-se en un important espia.
El dissabte a partir de les 15.50 hores es projectarà la pel·lícula Com ensinistrar un drac 2 (en català). Aquesta pel·lícula infantil explica la història de Hipo, Astrid i els dracs, grans protagonistes d’una història d’animació infantil. El mateix dissabte a les 17.55 hores es projectarà una nova sessió de Kignsman. A les 20.25 es farà el segon passi de La isla mínima i clourà la jornada cinematogràfica de dissabte una altra sessió de Kingsman (22.30 hores).
El diumenge al migdia es farà una sessió matinal de Com ensinistrar un drac 2 a les 12.00 hores i una altra sessió infantil d’aquesta pel·lícula a les 15.50 hores. També es podran veure Kingsman a les 17.55 hores i La isla mínima a les 20.25 hores.
Les projeccions cinematogràfiques es faran amb programació en període de proves, a la sala de petit format Mont-Àgora, ubicada a l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora. Es tracta d’una sala habilitada per a 110 persones, amb les darreres tecnologies en l’àmbit cinematogràfic digital tant en imatge com en so.
Per assistir a aquestes projeccions de cinema en període de proves es poden adquirir els tiquets-col·laboració en venda anticipada, al preu de 3 euros, al mateix vestíbul de l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora. De dilluns a divendres es realitza la venda anticipada de tiquets, al mateix vestíbul de Mont-Àgora.
Com que l’aforament és limitat a 110 places, en aquelles sessions on no s’hagin venut totes les entrades anticipadament, es podran adquirir també els tiquets-col·laboració el mateix dia de la projecció, des d’una hora abans de l’inici de la respectiva sessió cinematogràfica. Els seients de la sala petita no estaran numerats i la distribució del públic es farà per estricte ordre d’entrada.
La programació en període de proves es completarà properament amb la posada en marxa de la sala gran-auditori, que serà una realitat durant les properes setmanes.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

S’elabora l’informe comarcal dels objectius de desenvolupament sostenible

El Consell Comarcal de l’Anoia, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha elaborat un informe de diagnosi sobre l’aplicació a l’ens comarcal...

Igualada Comerç ja prepara la Botiga al Carrer per aquest mes

Igualada Comerç està treballant des de fa setmanes en una nova edició de la Botiga al carrer per aquest mes de març. Aquesta és...

8-M: Dia Internacional de les Dones

El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, però en coneixem l’origen? Fa anys el 8 de març era més conegut com...

Nova caldera de biomassa forestal al poliesportiu Mont Aqua de Montbui

El poliesportiu Mont Aqua de Santa Margarida de Montbui i el Pavelló esportiu, l’escola bressol El Xic Martinenc i l’escola Jaume Balmes de Sant...

Juan Manuel Castro Prieto: un gran de la fotografia, a l’Estat espanyol, al FineArt 2021

En el marc del FineArt 2021, un amplíssim espai d’exposició, del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, acull i fa un...
Compartir