Comença una nova fase del pressupost participatiu a Piera
C

21 d'agost de 2020

El dia 18 de setembre, el Teatre Foment de Piera acollirà, a les 19 hores, el taller TOP10!, una sessió de votació per a escollir les propostes finalistes del procés participatiu amb què es pretén que sigui la ciutadania qui triï algunes de les inversions de l’exercici 2021.

De les 202 propostes rebudes, els tècnics municipals n’han validat 28 que compleixen els requisits establerts: són tècnicament i econòmicament viables, són legals, fan referència al capítol d’inversions, no contradiuen els plans municipals aprovats, no són ajuts ni subvencions i no superen els 161.803,4 euros. Aquestes propostes es poden consultar a través del web participa.viladepiera.cat, així com els motius pels quals la resta han estat rebutjades. Com a mesura de seguretat i per a controlar l’aforament, caldrà inscriure’s prèviament al taller a través del mateix portal web.

A la jornada participativa del proper mes de setembre s’escolliran les 10 o 15 propostes que passaran a la fase final de votació. Aquesta es durà a terme entre els mesos d’octubre i novembre i tindrà una durada de tres setmanes.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta