26.2 C
Igualada
Dimarts, 26 setembre 2023

Un article de

Comença un nou cicle d’Anem al Teatre pels escolars de Capellades
C

Aquesta setmana els alumnes de cicle inicial de primària de les dues escoles de Capellades van assistir a la primera de les representacions que hi ha previstes aquest curs dins el cicle Anem al Teatre, que enguany s’ha allargat en un curs més i també inclourà als estudiants de primer d’ESO.

Els nens i nenes van gaudir amb la representació de “Cançons del Mar” de Jordi Tonietti. Els nens i nenes van passar una estona musical i divertida tot escoltant les cançons i les històries.

Ara, els propers en participar-hi seran els de cicle mitjà, que el mes de febrer tindran una proposta de música i teatre: “La nena dels pardals” de la Tresca i la Verdesca amb Teatre al detall.

El mes de maig hi aniran primer els d’educació infantil a veure música amb “Els cistells de la caputxeta” de Samfaina de Colors i finalment, els de cicle superior i primer d’ESO que gaudiran amb la música i el teatre de l’espectacle “Euria” de la companyia Markeliñe.

La regidora d’Educació de Capellades, Susana Moreno, destaca com “aquesta proposta els anys anteriors ha tingut molt bona acollida. Nosaltres considerem molt interessant que tots els alumnes de Capellades puguin gaudir de teatre de primera qualitat i per això renovem i ampliem la proposta”.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca