Comença la fase final del Torneig Arcadi Manchón

1440

27102161011_b4c1ec26d3_oEl proper diumenge 29 de maig, a les 11.30h, tindrà lloc la final de la cinquena edició del Torneig Arcadi Manchón. Aquesta, es disputarà a les instal·lacions del Cub Tennis Montbui, lloc que durant aquesta setmana ha acollit la resta de partits del Torneig.

Entre els participants de la competició destaquen, el colombià Eduardo Struvay, jugador número 163 del món segons el rànquing l’ATP; Ricardo Ojeda Lara, jugador espanyol amb una major classificació al rànquing de l’ATP, número 408. També hi participa Jaume Munar, sparring de Rafael Nadal, qui va ser convidat d’honor en la presentació oficial de la cinquena edició del Torneig.

D’altra banda, aquest divendres a la tarda se celebrarà la final de dobles, a les 18h. La competició de dobles, a diferència de la individual, va començar dilluns a la tarda. Els dobles suposen una major compenetració entre els jugadors, i acaben oferint uns partits molt més dinàmics i entretinguts.

Aquest dissabte a les instal·lacions s’hi celebraran les semifinals. La primera començarà a les 10.30h, i quan aquesta finalitzi, la succeirà la segona. A més, a la plaça de Cal Font es tornarà a realitzar la jornada de tennis al carrer, dirigida especialment als més petits de la casa; que podran practicar el tennis passant-s’ho d’allò més bé. L’acte, d’entrada lliure i gratuïta, començarà a les 10h i durarà fins les 20h, de manera que tots aquells que ho desitgin hi podran participar.