Comença el Ral·li del Marroc amb l’Anoia molt ben representada

146

Aquest dissabte comença un ral·li que es pot considerar el mini Dakar, el Ral.li del Marroc. Pràcticament hi participen tots els màxims favorits del proper Dakar a l’Aràbia Saudí.
La prova consta de cinc etapes, amb més de 2.400 kms, dels quals més de 1.600 son crometrats. Puntua per la Copa del Món de Ral·lis Tot Terreny FIA i FIM i engloba a participants de cotxes, motos, camions, open, ssv, quads i enduro.

Al faltar un parell de mesos per l’inici del Dakar, les marques oficials, així com els més importants equips privats, aprofiten aquesta prova per tal de fer de test de cara al raid més important de l’any.

Pel que fa a l’Anoia, tots ells de Moto Club Igualada, estarà molt ben representada. Així cal destacar al debut d’Àlex Haro copilotant al sudafricà Giniel de Villiers amb el Toyota oficial, menció especial també per Armand Monleón copilot de Gerard Farrés que la setmana anterior foren els guanyadors a la categoria side by side del Panafrica amb el Can-Am (en la foto es veuen celebrant el triomf). També hi seran Jordi Viladoms, director esportiu de KTM oficial, Oriol Balcells, mècanic d’Honda oficial, i Jordi Vidal dins l’equip oficial Toyota.
Sens dubte, una gran cita esportiva la del Ral·li del Marroc i que començarà a perfilar els principals favorits del Dakar del proper mes de gener.