Comença el compte enrere per a la 31a Mostra Igualada

111

La 31a Mostra Igualada ja escalfa motors i ahir dilluns va fer la seva presentació oficial tant a Barcelona com a Igualada. L’edició d’enguany, que serà del 26 al 29 de març, aplegarà un total de 47 companyies que oferiran 91 funcions de les quals 18 seran estrenes. La Mostra tindrà 14 espais (7 de sala i 7 de carrer) i 4 itinerants. Ramon Giné s’estrena com a director artístic de Mostra Igualada.

Mostra Igualada és el gran aparador dels millor espectacles per a públic infantil i jove i com a fira, és el punt de trobada anual dels professionals del sector amb una Llotja i activitats adreçades a companyies i programadors per proveir les programacions familiars arreu del territori català i facilitar l’accés als circuits estatals i internacionals.

La Mostra d’enguany aposta per diverses temàtiques d’interès social com poden ser el qüestionament dels cànons de bellesa imposats, el feminisme, la diversitat, la crítica social, entre d’altres.

El dijous 26 de març s’inaugurarà la Mostra Igualada amb un espectacle de gran format i per a tots els públics, “Geometria” de Roseland Musical.