Cinema Total torna amb ‘Los Goonies’, ara als Mont-Àgora cinemes de Montbui

236

cartell Los Goonies doblada a l'espanyol Cinema Total Mont-Àgora - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catDesprés d’una primera etapa al Teatre municipal de l’Ateneu igualadí, les sessions Cinema Total de clàssics del cinema fins els anys 90, tornen amb una nova ubicació, els Mont-Àgora cinemes de Santa Margarida de Montbui. La pel·lícula triada per començar aquesta segona època és ‘Los Goonies’, que es projectarà diumenge 17 d’abril a les 12 del migdia, en versió doblada a l’espanyol, “perquè tant els adults com els més petits puguin gaudir de l’experiència de veure aquest clàssic del cinema familiar d’aventures en pantalla gran”.

Si la sessió funciona a nivell d’espectadors, en les properes projeccions Cinema Total vol passar també pel·lícules orientades al públic més adult, combinant ciència ficció, drama, acció i terror amb pel·lícules més familiars.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles dels cinemes, i, a l’espera que s’habiliti la venda en línia, es poden reservar per correu electrònic.

Clàssics en pantalla gran
Cinema Total vol oferir l’oportunitat de tornar a veure en pantalla gran i en versió original subtitulada pel·lícules que van des del cinema mut fins als anys 90, i que han marcat la memòria cinematogràfica d’un gran nombre d’espectadors. Grans produccions de directors com Martin Scorsese, Steven Spielberg, Francis Ford Coppola, Fritz Lang, Charles Chaplin, John Huston, Billy Wilder, Quentin Tarantino, David Lean, germans Cohen, Sergio Leone, John Ford, Alfred Hitchcock, Ridley Scott, Elia Kazan, Federico Fellini, Orson Welles, Stanley Kubrick, David Lynch, Victor Fleming o Brian de Palma, són les que es volen projectar a les sessions de Cinema Total.