El CF Igualada femení completa una temporada històrica a Tercera Federació

Les blaves finalitzen el campionat en tercera posició de la lliga, la millor actuació de la seva història a Tercera Federació

Celebració de la tercera posició de l'Igualada femení a Tercera Federació FUTFEM.
14 de maig de 2024

El Club Futbol Igualada femení ha aconseguit la tercera posició final en la classificació de Tercera Federació FUTFEM, després de guanyar per un contundent 0-5 al Casablanca en el darrer partit de la temporada.

Les blaves s’enfrontaven a domicili en la darrera jornada al conjunt aragonés Stadium Casablanca. El partit es va decantar ràpidament cap a les igualadines, que ràpidament es van fer amb el control del joc i la possesió de la pilota. Els primers 4 gols els van fer Peke i Pauli, per partida doble. El partit de les igualadines va oferir grans moments de joc col·lectiu per part de les blaves. Mireia va tancar la golejada i la temporada, transformant en gol una jugada coral espectacular.

Les jugadores de Víctor Torrijos han assolit la tercera posició a la lliga després d’aconseguir l’ascens la temporada anterior. En només una temporada, les igualadines han estat capaces de demostrar un nivell de joc per competir amb garanties en una categoria tan exigent com Tercera Federació, l’antiga Nacional.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari