10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Cercavila de cultura popular a Igualada per la Marató de TV3
C

Publicitat

Diumenge dia 19, des de l’associació de veïns del barri de Xauxa i la colla gegantera de Xauxa, s’ha organitzat una gran cercavila amb nombroses entitats culturals locals per a recollir donatius per la Marató d’aquest any destinada a la salut mental.

L’inici de la cercavila serà a les 11:30 de la Plaça Catarineu i el recorregut serà el següent: Sant Ignasi – trav. Sant Domènec – plaça sant Joan – Sant Simplici – Plaça de la Creu – Argent – Ajuntament – Santa Maria – Plaça Pius XII – Custiol – Rambla Sant Isidre – Garcia Fossas – Plaça de la Creu – Sant Domènech – Plaça Catarineu.

A l’acabar i després del ball de lluïment de les colles participants, es realitzarà gaudir d’un vermut concert a la mateixa plaça.

Participaran d’aquesta cercavila les següents entitats: Grup de grallers Els Pelfort, el Bisbalet i la Cinta amb els capgrossos Carme i Caterina, els voladors, ball de gitanes d’Igualada, Agrupació folklòrica, Mal llamp amb el grup de gralles i tabals, Petits diables, Diables Igualada (víbria jove), Tonet blanquer, Conxita la Teixidora, gegantons Pia i Tomeu, gegants petits d’Igualada, àliga d’Igualada, els nanos d’Igualada, gegants de la ciutat, grallers de dessota, gegants del barri de Xauxa.

Es podrà aportar el donatiu per la Marató a les barretines que les colles portaran durant tota la cercavila i a la guardiola que estarà dins el local de Xauxa . El 50% de tota la recaptació del vermut i de l’esmorzar de les colles participants també anirà destinat a la Marató.

Des de l’organització volen agrair a totes les colles que participen desinteressadament en aquest acte. “Estem molt contents que una iniciativa així hagi tingut tan bona acceptació. Això demostra la força i les ganes que té la cultura popular igualadina en ser present en el dia a dia de la ciutat.”

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies