21.8 C
Igualada
Dissabte, setembre 26, 2020

Celebrat el 1r Memorial de Gabriel Pérez, un torneig de pàdel que es farà cada agost

Familiars, amics i companys del món del pàdel igualadí han volgut participar, aquest passat dijous 24 d’agost, en el 1r Memorial GABRIEL PEREZ ESCALANTE, torneig de pàdel que neix aquest any i que es farà cada mes d’agost perquè la figura d’en Gabriel no s’oblidi mai.
Recordem que en Gabriel va ingressar a l’Hospital d’Igualada (després d’anar tres vegades de urgències) per una apendicitis que es va complicar amb una peritonitis, i que més tard va ser traslladat a l’Hospital Clínic de Barcelona, on va morir el 23 d’agost del 2016. Aquest fet encara està pendent de judici per determinar si hi va haver-hi negligència per part de l’Hospital d’Igualada.
El torneig es va celebrar al complex esportiu de l’Infinit de la capital de l’Anoia i va reunir més de cent persones per commemorar el primer aniversari de la trista desaparició del jove esportista.
Els organitzadors van ser els components i companys de pàdel d’en Gabri
El sistema de joc va ser una americana-pou. La idea principal era de fer tres torns de 20 persones, però la gran quantitat d’inscrits va fer que l’organització amplies a un torn més, amb la qual cosa van participar en total 80 jugadors, més una trentena de persones entre amics i familiars que, tot i que no van jugar, van voler participar de l’acte.
El primer torn va començar a les 18 h i va acabar  a les 19:15h. El segon torn va començar a les 19:15h i es va allargar fins a les 20:30 h, hora en què es van fer els parlaments dels organitzadors i la família. També es va guardar un minut de silenci i el Luis, la Carmen i el David (pare, mare i germà del Gabri) van descobrir una placa recordatòria en unes de les parets que dona accés a les pistes de pàdel.
Després d’uns moments de molta emoció, van seguir els torns 3 (20:45h a 22:00h) i  4 (22:00h a 23:15h), amb inici, també, d’una gran botifarrada per a tots els participants.
Dir que la samarreta és de color verd fluix, color preferit del Gabri, i el disseny del logo ha estat fet per un conegut de la familia.
Per part de l’organització volem agrair l’ajut dels col·laboradors i els detalls personals que han contribuït a la celebració d’aquest torneig. També volem agrair a la família, que ens ha donat totes les facilitats per la realització del torneig.
Compartir

Més notícies

Últimes notícies

67 anys de Fira (part 2)

67 anys de Fira (part 1) Els anys 80 hi va haver un canvi en la Junta directiva de l’entitat que no va saber afrontar...

S’escullen les propostes finalistes del pressupost participatiu de Piera

El passat divendres 18 de setembre es va celebrar a Piera el taller TOP10!, una jornada participativa oberta a tota la ciutadania on s’havia...

La nova plaça del Pi de Santa Margarida de Montbui ja està a punt

Quan només falta la plantada de tres aurons blancs que presidiran el renovat espai de la Plaça del Pi, les obres de remodelació i...

Totes les fires que se celebren a Igualada

Fira d’Igualada és una entitat sense afany de lucre. Neix l’any 1951 amb la finalitat de fomentar fires, mercats, festes i potenciar el comerç...

“En cap cas es vol construir un macropolígon a la Conca”

Entrevista a Raquel Serra, gerent de la Mancomunitat de la Conca d`Òdena Una de les persones que millor coneixen el contingut del Pla Director Urbanístic...
Compartir