Celebrat el 1r Memorial de Gabriel Pérez, un torneig de pàdel que es farà cada agost

231
Familiars, amics i companys del món del pàdel igualadí han volgut participar, aquest passat dijous 24 d’agost, en el 1r Memorial GABRIEL PEREZ ESCALANTE, torneig de pàdel que neix aquest any i que es farà cada mes d’agost perquè la figura d’en Gabriel no s’oblidi mai.
Recordem que en Gabriel va ingressar a l’Hospital d’Igualada (després d’anar tres vegades de urgències) per una apendicitis que es va complicar amb una peritonitis, i que més tard va ser traslladat a l’Hospital Clínic de Barcelona, on va morir el 23 d’agost del 2016. Aquest fet encara està pendent de judici per determinar si hi va haver-hi negligència per part de l’Hospital d’Igualada.
El torneig es va celebrar al complex esportiu de l’Infinit de la capital de l’Anoia i va reunir més de cent persones per commemorar el primer aniversari de la trista desaparició del jove esportista.
Els organitzadors van ser els components i companys de pàdel d’en Gabri
El sistema de joc va ser una americana-pou. La idea principal era de fer tres torns de 20 persones, però la gran quantitat d’inscrits va fer que l’organització amplies a un torn més, amb la qual cosa van participar en total 80 jugadors, més una trentena de persones entre amics i familiars que, tot i que no van jugar, van voler participar de l’acte.
El primer torn va començar a les 18 h i va acabar  a les 19:15h. El segon torn va començar a les 19:15h i es va allargar fins a les 20:30 h, hora en què es van fer els parlaments dels organitzadors i la família. També es va guardar un minut de silenci i el Luis, la Carmen i el David (pare, mare i germà del Gabri) van descobrir una placa recordatòria en unes de les parets que dona accés a les pistes de pàdel.
Després d’uns moments de molta emoció, van seguir els torns 3 (20:45h a 22:00h) i  4 (22:00h a 23:15h), amb inici, també, d’una gran botifarrada per a tots els participants.
Dir que la samarreta és de color verd fluix, color preferit del Gabri, i el disseny del logo ha estat fet per un conegut de la familia.
Per part de l’organització volem agrair l’ajut dels col·laboradors i els detalls personals que han contribuït a la celebració d’aquest torneig. També volem agrair a la família, que ens ha donat totes les facilitats per la realització del torneig.