Celebrada amb èxit la Diada de la Capital de la Cultura Catalana amb els castellers com a protagonistes
C

15 d'octubre de 2022

Les actuacions castelleres dels Moixiganguers d’Igualada, els Castellers de Vilafranca, guanyadors del Concurs de Castells de Tarragona, i els Castellers de Sant Cugat han protagonitzat la Diada de la Capital de la Cultura Catalana, celebrada a Igualada aquesta tarda.

Els morats han començat la Diada descarregant el 5 de 8, i a la segona ronda han carregat el 3 de 9 amb folre, la seva primera aleta de 9 pisos a la plaça de l’Ajuntament. A continuació els igualadins han descarregat la torre de 8 amb folre, i han finalitzat la seva actuació amb un pilar de 5 i 4 pilars de 4 simultanis.

Pel que fa als Castellers de Vilafranca, han descarregat el 4 de 9 amb folre, el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8, dos pilars de 5 i quatre pilars de 4.

Aquesta activitat s’ha desenvolupat en el marc de la Capital de la Cultura Catalana que ostenta Igualada. Resultat del procés participatiu ciutadà que es va tenir lloc l’any passat, on les entitats culturals de la ciutat podien presentar propostes, que van ser votades per la ciutadania i les resultants s’estan duent a terme aquest any.

 

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?