14.4 C
Igualada
Dijous, abril 15, 2021

Ceina, Kompe Elevació, Picvisa, Aigua de Rigat SA i Iguana, guardonats amb els Premis UEA

Més de 400 empresaris, directius, autònoms, emprenedors i professionals de la comarca de l’Anoia han assistit aquest dijous a la 19a Nit Empresarial UEA, la nit del sector econòmic i empresarial de la comarca. L’edició d’enguany ha tingut lloc al Pavelló d’Esports Les Comes d’Igualada, un escenari que reflecteix que empresa i esport comparteixen els mateixos valors: el treball en equip, la cooperació, l’esforç, entre altres. L’acte també ha comptat amb la representació d’agents socioeconòmics d’arreu del país i autoritats institucionals com la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells.

Sota el pretext d’oferir una nit distesa i on el networking en sigui el pilar fonamental de la nit, una de les novetats d’enguany ha estat que els i les assistents han pogut gaudir d’una aplicació mòbil, dissenyada exclusivament per a la celebració d’aquest esdeveniment. Una clara mostra de l’entitat d’apostar per les noves tecnologies i la transformació digital, i sobretot, d’incentivar la cultura empresarial . A través d’aquesta aplicació, els usuaris han pogut interactuar entre ells, donar-se a conèixer, fer negocis i xarxa.

“Tu ets la Unió”
L’esdeveniment ha estat presentat per l’actriu i escriptora Agnès Busquets, qui ha donat un toc distès i d’humor. Aquesta dinovena edició ha tingut com a eslògan “Tu ets la Unió”, per tal d’homenatjar i reconèixer la tasca dels propis empresaris, convertint-los en els veritables protagonistes de la Nit, així com també, tots els que formen part de la UEA i que la doten de sentit gràcies a la col·laboració i compromís que tenen amb la patronal anoienca.

Premis UEA
Un dels moments més esperats de la Nit Empresarial és l’entrega dels Premis UEA, per tal d’homenatjar i reconèixer diverses empreses que han destacat per la seva tasca el 2018.
El Premi a la Trajectòria Empresarial ha estat per CEINA, per ser una empresa pionera en el seu sector, havent complert 31 anys de la seva fundació.

El Premi a la Capacitat Emprenedora ha estat per Kompe Elevació SL, per l’arriscada aposta de crear una empresa del sector de la construcció en plena recessió econòmica l’any 2009.
El Premi a la Innovació per Picvisa, per ser una empresa familiar especialitzada en el desenvolupament de solucions de visió artificial i robòtica aplicada al reciclatge de residus sòlids.

El Premi al Compromís Social de l’Empresa per Aigua de Rigat, per la seva participació en el Fons de Solidaritat Aigua de Rigat d’ajuda a les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica a fer front a la factura de l’aigua.

El Premi a la Millor Estratègia de Comunicació Empresarial -amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya- per Iguana Comunicacions, per tenir una comunicació coherent amb els seus valors, apostant fortament per la territorialitat, la proximitat, la qualitat i la segmentació com a eixos fonamentals de la seva comunicació.
Una de les novetats d’aquesta dinovena edició ha estat el guardó. En aquest sentit, el d’enguany ha estat elaborat per un dels materials d’un dels principals motors econòmics de l’Anoia: el sector del metall, el qual és present a la comarca amb més de 200 empreses de diversos subsectors.

Joan Domènech: “La competitivitat és el futur i el camí”
En els discursos institucionals, Joan Domènech, president de la Unió Empresarial de l’Anoia, ha destacat que la labor que es realitza des de la UEA és gràcies a la unitat entre totes les parts implicades, així com “el compromís, la cooperació i la generositat. Treballar junts, ens fa arribar a llocs inimaginables. Som una associació que és el que és, gràcies als seus associats”.

Domènech ha ressaltat que “estem en un moment econòmic important, de canvis en molts aspectes, en què el principal objectiu és ser competitius” i que per arribar a la competitivitat “És necessària la dinamització de les zones industrials, fidelitzar i retenir el talent de les persones i abordar la transformació empresarial, des de l’economia circular i la revolució 4.0. Si treballem conjuntament aquests tres eixos, arribarem, a l’objectiu de ser totalment competitius, i ens permetrà que arribin automàticament altres millores necessàries per l’Anoia com són les infraestructures i les comunicacions”, ha reblat.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’Ajuntament de Capellades i Canigat segueixen col·laborant

Des de principis de setembre, Canigat i el consistori capelladí treballen conjuntament en la gestió de les colònies de gats del carrer. Seguint el...

Òdena s’integra a Anoia Turisme per sumar esforços en promoció

El Consell Comarcal de l'Anoia, dins l'estratègia de promoció turística de la comarca, ha creat l'ens Anoia Turisme per abordar el turisme des d'una...

L’Hospital de dia Sant Jordi aplica la realitat virtual en la neurorehabilitació

L’Hospital de dia Sant Jordi, centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), està aplicant les noves tecnologies de realitat virtual com a nou mètode...

Dilluns entra en funcionament la càmera de control de trànsit de la rambla Sant Isidre

L’Ajuntament d’Igualada activarà el pròxim dilluns 19 d’abril la càmera de control del trànsit de la rambla Sant Isidre. La càmera està situada a...

La Generalitat “prem l’accelerador” per declarar Bé d’Interès Nacional el Cementiri Nou

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha exposat que la Generalitat "ha premut l'accelerador" per declarar el Cementiri Nou d'Igualada com un Bé Cultural...
Compartir