Un article de
ACN

CCOO denuncia una “gestió caòtica” del Consell Comarcal de l’Anoia
C

20 d'octubre de 2022

CCOO alerta del “caos” en la gestió del Consell Comarcal de l’Anoia i critica la “manca absoluta de respecte” pels drets dels treballadors i els seus representants legals. L’ens comarcal ha avisat que no podrà pagar les nòmines als treballadors, almenys, fins al desembre perquè s’han quedat sense interventor.

El sindicat critica que la direcció del Consell “no ha deixat de dificultar la negociació col·lectiva” i ha mantingut una “estructura salarial caòtica i irracional, arribant a amagar informació a la representació legal de la plantilla”.

Asseguren que l’absència del secretari i interventor no és un “fet puntual”, sinó “fruit de la manca de voluntat de la direcció per gestionar amb rigor i compromís una administració important”.

Lamenten que la direcció del Consell Comarcal “ha intentat responsabilitzar de la situació al comitè d’empresa”. En el comunicat, asseguren que el comitè es va negar a donar el vistiplau a una modificació de la relació de llocs de treball “que no incorporava els compromisos acordats i signats pel propi consell”. “Els professionals d’aquesta administració i la ciutadania anoienca no ens mereixen una direcció que ni governa, ni decideix, ni ha mostrat la més mínima voluntat de solucionar els problemes interns”, conclouen.

Per tot plegat, des de CCOO reclamen un “gir de 180 graus” en la política interna del consell, així com també “respecte” pels treballadors.

D’altra banda, el sindicat també critica que els treballadors s’hagin assabentat a través dels mitjans de comunicació que l’Oficina Antifrau està investigant el Consell Comarcal de l’Anoia. “Les conseqüències que pot tenir aquest fet poden ser molt greus i han generat un lògic neguit”, relaten. Per això, requereixen rebre informació sobre l’actuació d’Antifrau.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta