Caves Bohigas va arribar al mig milió d’ampolles produïdes l’any 2018
C

27 de març de 2019

Caves Bohigas va registrar, l’any 2018, un nou augment de les vendes als Estats Units i Espanya (principalment, Catalunya, Balears i País Basc), que ja suposen el 46% del total del negoci. En conjunt, les vendes en aquests dos països –EUA i Espanya– va créixer un 11% en quatre anys i se situen en un 26% i 20%, respectivament. Actualment, la producció de Bohigas se situa en les 500.000 ampolles, 450.000 de cava i 50.000, de vi.

En paral·lel, el negoci dels productes de gamma mitjana i alta (caves Reserva i Gran Reserva) continua a l’alça i ja suposa el 51% del total, en front del 35% dels caves joves, el 9% del vi i el 5% del cava rosat. En concret, el 2018, Bohigas va vendre un 2% més de caves Reserva i Gran Reserva que el 2017, i un 42% més que fa quatre anys (2014), quan va començar a produir-se l’augment de vendes als mercats nord-americà i nacional (i el negoci d’aquestes gammes només representava el 20%).

Per països, els EUA són, per primera vegada, el principal comprador de Bohigas, amb el 26% de la quota de mercat, seguit de Bèlgica, que passa a ocupar la segona posició, amb un 25%. En tercer lloc, se situa Espanya, on les vendes ja representen el 20% del total, seguida de Gran Bretanya, Alemanya i Corea, amb un 9, 5 i 4%, respectivament. Com a novetat destacada, el 2018, Caves Bohigas ha obert mercat a l’Àsia i ha venut per primera vegada els seus productes a Tailàndia i Filipines, gràcies al grup d’exportació Terra Nostra de Vinos, el consorci del qual forma part Bohigas per al negoci a l’estranger. També per primer cop, ha venut a Ucraïna.

A més, la marca va rebre el reconeixement de la premsa internacional, amb mencions per la seva qualitat als rotatius estatunidencs Wall Street JournalThe Washington Post

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta