Caves Bohigas acull un curs 100% subvencionat amb l’exsommelier d’El Bulli, David Seijas
C

9 de maig de 2018

Comptar amb un projecte de negoci amb coherència és vital perquè el nostre bar o restaurant funcioni. Per això, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya ofereix el curs de Servei en Restaurants i Bars (30 h), una formació 100% subvencionada dirigida a empresaris, gestors i treballadors d’empreses relacionades amb el món de la restauració. La primera edició se celebra a Caves Bohigas a Òdena, els dies 4,11,18, 25 de juny i 2, 9 de juliol en horari de 9 a 14 h.

El professional que imparteix el curs és David Seijas, Sommelier al Bulli Restaurant del 2007 al 2011 i posteriorment sommelier d’El Bulli Foundation fins a mitjans de 2015. Seijas va guanyar el Premi Nariz de Oro 2007 al millor Sommelier d’Espanya, el Prix de la literature Gastronomique 2010 per la Real Acadèmia Internacional de Gastronomia pel llibre 111 vins para el 2011 i el Premi extraordinari al millor Sommelier 2011 per la Real Academia Española de Gastronomía. Actualment és professor de Sommelieria a l’ESHOB, l’escola d’Hosteleria de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

El curs que dirigeix s’enfoca a tots els aspectes del servei en un restaurant adoptant una visió de coherència entre el producte alimentari, els vins, el servei i la forma de gestionar-ho. Entre els elements que es treballaran hi ha aspectes com la selecció de les millors copes de vi o la tria dels vins per la carta i la forma de presentar-los i servir-los. Es tracta d’un curs pràctic amb tast de productes i en els que s’aprendran nocions de maridatges i servei partint de la realitat de cada establiment.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ofereix cursos de formació continuada i 100% subvencionats relacionats amb el món del vi, el turisme i la restauració amb l’objectiu de comptar amb professionals més especialitzats i que contribueixin a millorar el sector. Els cursos es realitzen en 8 comarques de les províncies de Barcelona i Tarragona, en espais emblemàtics com cellers i bodegues i afavorint la connexió amb el territori.

A més, si voleu aprofundir en la vostra formació amb el món del turisme i l’enoturisme, l’Escola d’Enoturisme oferta el CFGS de Guia, Informació i Assistències Turístiques, especialitzat en Enoturisme, l’únic cicle que incorpora els dos àmbits. S’inclouen dos mòduls específics, el primer sobre sommelieria i el segon sobre coneixement de les DO catalanes. A més, es tracta d’una FP en modalitat DUAL, amb una inserció laboral del 71,5% i que inclou 1000 hores de pràctiques remunerades en empreses del sector. Per més informació, tant del cicle com del curs, podeu enviar un mail a mmula@vilafranca.org o trucar al 93.169.41.02.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta