Càstig excessiu per l’Igualada Calaf Grup en la seva visita a Reus
C

13 de febrer de 2017

No ha estat partit per un marcador així. L’Igualada Calaf Grup ha mantingut opcions de puntuar fins al últims 10 minuts (al descans els dos equips estaven empatats a 1). Ha disposat de 2 FD i ha enviat 4 boles al pal. I ha vist com els àrbitres el perjudicaven en dues decisions que han acabat tenint incidència en el resultat. Tot això, sumat al gran poder ofensiu dels roig-i-negres han acabat suposat aquesta golejada en contra que penalitza de manera excessiva el joc que han fet els arlequinats al Baix Camp.

El Reus s’ha avançat molt d’hora (minut 5) amb un gol de Platero que ha caçat al primer toc un bon rebuig de l’Elagi. La jugada ha estat precedida per una falta de blava a Bargalló que no ha estat assenyalada, en la que ha estat la primera errada greu dels col.legiats). Tot i el cop que ha suposat l’1 a 0, l’equip s’ha refet i en l’equador de la primera meitat (minut 12) Sergi Pla ha establert l’empat rematant per sota les cames i d’esquena una bola rebotada. L’IHC se n’ha anat al vestidor amb l’ 1 a 1, però amb un parell de remats al ferro que podrien haver millorat aquest resultat.

A la segona meitat s’ha repetit l’escena amb el Reus marcant ràpidament (Torra desviant un tir de de mitja pista), L’IHC ha tingut en l’estic del Manu fotocopiar la situació viscuda en els primers 25 minuts, però l’argentí no ha pogut aprofitar una FD per 10 faltes d’equip. Fins al minut 14 no s’ha mogut res al pavelló del Reus. Però ha arribat el gol de Salvat des de dins de l’àrea que ha trencat l’extrema igualtat del marcador durant tot el partit. El Reus començava a demostrar la seva pòlvora i 4 minuts més tard Casanova enviava a l’escaire un tir creuat des de la lateral.

Els igualadins no han tirat la tovallola i 50 segons més tard Sergi Pla ha marcat el seu segon gol amb un llençament de FD. El 4 a 2 augurava un final ajustat. Però no ha estat així. Els últims 4 minuts han estat de bogeria (també arbitral). Especialment amb el 5 a 2 de Marin després d’una recuperació en falta d’Àlex Rodríguez.

Tots dos equips han disposat d’una FD per canviar el marcador però ni Marin ni Pla les han pogut aprofitar. Cosa que si que ha fet Àlex Rodríguez que després de robar una bola ha encarat al porter arlequinat i l’ha batut quan només faltava un minut per acabar el partit i per tancar el marcador (a falta de dos segons el mateix jugador ha fallat una FD). Ara els de Ferran López tindran una nova oportunitat per sumar dimecres a les 9 del vespre a Les Comes en el partit contra el CP Vic.

REUS DEP. 6 (1/5) Henriques, Casanovas (1), Platero (1), Marin (1) i Torra (1), equip inicial. Salvat (1) i À. Rodriguez (1).

IHC CALAF GRUP 2 (1/1) Elagi Deitg, Met Molas, Francesc Bargalló, Manu Garcia i Sergi Pla (2), equip inicial, Tety Vives, Roger Bars, Dani López i Jordi Méndez. Bernat Camps.

GOLS: 1-0 Platero (m 5.33), 1-1 Pla (m 12). SEGONA PART. 2-1 Torra (m 4.47), 3-1 Salvat (m 14), 4-1 Casanovas (m 17.40), 4-2 Pla FD (m 18.31), 5-2 Marin (m 21.03), 6-2 A. Rodríguez (m 23.55).

INCIDÈNCIES. El davanter de la base Jordi Méndez s’ha estrenat aquesta temporada a l’Ok LLiga. Ja ho va fer la temporada passada en l’últim partit de la temporada a Alcoi.