Castellolí posa en marxa les càmeres de seguretat
C

30 de novembre de 2022

Les cinc càmeres de videovigilància instal·lades als accessos de Castellolí ja estan activades i connectades amb els Mossos d’Esquadra. Després de mesos de feina s’ha pogut fer realitat la petició que van fer els veïns als pressupostos participatius de 2020.

L’alcalde, Joan Serra, ha volgut fer un agraïment “a la ciutadania que és qui va formular aquesta proposta, i també als comandaments del cos de Mossos d’Esquadra, als treballadors de l’Ajuntament i a les empreses involucrades en el projecte que ho han fet possible”. “Tan els barris de Can Alzina, com els Pinyerets, com el nucli urbà estan avui molt més protegits”, ha afirmat Serra.

Les càmeres registren les matrícules dels vehicles que entren i surten del municipi, i es garanteix la privacitat de les persones ja que només els Mossos tenen accés a les imatges. A més, les imatges només es visualitzaran si s’ha produït algun incident o delicte a la zona.

El sistema de videovigilància també avisarà en temps real als Mossos si es detecta l’entrada de vehicles que estiguin relacionats amb qualsevol fet delictiu, de manera que la policia podrà actuar de manera ràpida i eficient.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta