Castellolí celebra la Festa Major de Sant Vicenç
C

26 de gener de 2018

Castellolí celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Sant Vicenç. Els actes s’inicien avui divendres amb un acapte de sang de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, amb una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits. A les 8 a La Brillante tindrà lloc la 5a nit de l’Esport de Castellolí, en la que es nominarà i reconeixerà a la millor o al millor esportista de l’any.

Dissabte a partir de les 10 del matí començarà el Torneig infantil de pàdel de nivell iniciació i nivell intermig. A la tarda cap a 2/4 de 8 de la tarda caldrà lliurar els plats per ser valorats al 23è Concurs de Cuina. A les 9 de la nit tindrà lloc el lliurament dels premis i el sopar de tast. A les 11 nit d’humor amb els monòlegs humorístics de Xevi Font. L’endemà diumenge 3a matinal 4×4, amb sortida a les 9 del matí a la plaça de les Escoles Velles.

Festa de la gent gran a partir de les 11 del matí a l’església de Sant Vicenç, amb missa oficiada per mossèn Eduard Flores i cantada per la Coral d’Aulí. A les 12 del migdia, a la Brillante, exposició: Fem memòria amb el fons fotogràfic del Vicenç de Cal Rei Xic, cedit a l’Ajuntament; i cap a la 1 de la tarda vermut de la gent gran.

A partir de les 12 del migdia, al Centre, taller amb material reciclat per a nens i nenes de 4 a 14 anys. A les 6 de la tarda, a la Brillante, teatre amb representació de La quarta via de la companyia T-atraco teatre (preu de l’entrada 5 euros).

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta