Castellfollit de Riubregós vol animar noves famílies a viure-hi

886

L’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós s’ha proposat dinamitzar el parc d’habitatge rehabilitant edificis per a noves famílies.

Castellfollit és un petit municipi de l’Alta Anoia que disposa d’una bona xarxa de comunicacions, amb la C-25 a 5 minuts i l’A-2 a 20 minuts.
La vila compta amb diferents serveis com la piscina municipal i un recinte esportiu amb pista poliesportiva, pista de tennis i de pàdel, així com un teixit associatiu molt viu i actiu. També disposa de local social per a diversos actes.

Un dels actius més importants és la seva escola que ara compta amb deu alumnes, d’entre 3 i 12 anys. Forma part d’una ZER conjuntament amb altres pobles de l’Alta Anoia amb els quals comparteixen professorat, recursos i organitzen activitats i sortides conjuntament. Treballen per projectes en un entorn conjunt, on petits i grans comparteixen un mateix entorn educatiu i col·laboratiu, fet que permet un suport integral i l’establiment d’un vincle entre els alumnes, les mestres i les famílies que permet l’atenció personalitzada.

Per això l’Ajuntament ànima a les famílies amb fills que vulguin viure en un entorn rural a presentar les seves sol·licituds per optar al pis en règim de lloguer social, les bases es troben publicades al BOPB i als canals oficials de l’Ajuntament des d’aquest dijous i les famílies interessades disposaran de 20 dies hàbils per presentar la documentació per optar a la seva adjudicació.